hits

Mye gjre

N er det mye gjre for tiden. Venninnen min gifter seg til helgen og jeg har ftt borddekking og blomsteransvar, og det er kjempegy synes jeg. (Skal ta med kamera)
S skal jeg reise rett fra bryllup til utlandet p kongress med jobben, s da blir det nok lite blogging p meg den neste uken. Hper jeg fr tid til "snike" meg p nett i lp av uken :)
Har tatt noen bilder i stuen vr.


Stolen er fra Kartell. Min favoritt i stuen

Lysekronen har jeg kjpt p B&B Vintage i Oslo. Den har 12 armer!!!! De har s mye fint i den butikken.

Bildet har Mette Kristoffersen malt.

Og disse ste kakeformene med lys fikk jeg i julekalenderen fra mamma. Jepp- jeg fr julekalender enda.... og pskeegg!

Hjertelykten henger p kjkkenet. I bakgrunnen er et stort epletre og det som forhpentligvis snart blir en grnn plen ;)
8 kommentarer

Så mye fint du viser! Lysekrona var fantastisk fin. :) Likte også lyktene du fikk i adventkalenderen din. Har kalender jeg også. :)

Fantastidke ting. Liker kartell sin stol. Det må jo bare være alles drøm å ha en slik. Din heldiggris! Du får ha det koselig i bryllup og på kongressen. Masse helge klemmer fra Elin:O)

Så fint du har det - "rent" liksom.Lykke til med bryllup, og ha det fint på kongress! :o)

Åhhhh så mye fint du har i hjemmet ditt, maleriet var NYDELIG! Håper vi får se massevis av bilder av hjemmet ditt...Jeg har reklamert litt om bloggen din på min blogg, håper det er greit, hvis ikke må du gi beskjed så skal jeg ta det bort...God helg!

Nydeleg lysekrone!! flotte bilder frå heimen din..du har jammen god smal når det gjeld interiør! Ønsker deg ei superduper helg :o)

Lysekronen var nydelig! Stolen går jeg og drømmer om, VIL HA!!!!!Lykke til med din venninnes Bryllup, og ha en flott jobbtur.God helg! Anniche

så fint du/dere har det!! Kunne tenkt meg hvitt gulv, men det er vanskelig med eikeparkett.....ha en fin uke :o)

Dette var skjønne ting, skjønner godt at du får ansvar for å pynte til bryllup. Lykke til med oppgaven, kommer til å følge med på bloggen din videre... Spennende og inspirerende!

Skriv en ny kommentar