hits

Liten handletur og inspirasjon fra KARNA


Denne vasen og blomstene kjpte mannen min til meg i dag.Denne Lexington-puten passer PERFEKT til soverommet vrt.Er blitt s inspirert av KARNA og hennes stil, s n prver jeg meg p en litt maritim kjeller. I kjellern har jeg ett stort rom som inneholder en gjesterom del, en systue del og en kontordel.KARNA hadde rammet inn ett amrikansk flagg-det var utrolig lekkert! Etter inspirasjon fra henne fant jeg disse to kjkkenhndklene fra lexington som jeg tenkte jeg kunne lage noe maritimt av.Denne furu rammen kjpte jeg da jeg jobbet p bohus etter skoletid for leeeeenge siden. Den har sttt i boden men n skal den opp p veggen. Er i full gang med malekosten.Denne kjpte jeg p IKEA og skal ogs bli hvit og fin.Etter ha laget spaghetti saus satt jeg med mange hermetikk-bokser etter tomatene. Av dem er det n blitt pennekopper som str i systuen min. Tror ogs jeg skal lage fiskeboller til uka, for da fr jeg en til boks som jeg kan plante noe i.
7 kommentarer

Vilken vacker vit rosenbukett och ljuvlig vas du fick av mannen din! Jättesnyggt!! Och så var också kuddarna fr Lexington, jätetfina!! Du har en ljuvlig blogg du med!! Mycket vackert att kika på, ha en bra söndag!! Mari.

Du har en vidunderlig blog! Jeg elsker hvit ogso! Jeg interesierer meg for interior og country style, men jeg liker ogso male og skrive.

Åhhh vilka fina rosor vita rosor är min favorit..Kram till dig /Majsan

Kommer nok til å bli fint dette, lykke til med prosjektene dine...gleder meg til å starte å dekorere litt, men det er et så forferdelig vær, at jeg ikke har fått malt ferdig enda...grrr...Koselig at jeg kan være til inspirasjon!

Ja du har mange gode ideer. Syns det var kjempelurt med de kjøkkenhåndklærne, og det skal bli spennende å se hvordan resultatet blir. Husk å ta bilder så vi får se!! Er helt enig i at Karna er inspirerende, men det er lett å bli inspirert av dine hvite prosjekter også.. Lykke til!

Tusen takk for så hyggelige kommentarer. Dere skulle bare vite hvor glad jeg blir. Klem

Ja, det er flott å bli inspirert. Og det har jo blitt så mange flotte blogger etterhvert!... blant annet Karnas!

Skriv en ny kommentar