hits

Litt forskjellige saker.......


Kjpte disse to tre-pottene (hvis jeg kan kalle de det) i byen i dag

Og to slike lykter til veggen p terrassen.
P bruktmarked sist helg kjpte jeg dette broderte bildet i en fin tykk treramme..........

..............s rev jeg ut det broderte bildet, malte rammen og satte inn et amerikansk flagg jeg kjpte da jeg var p jobb i lesund for to uker siden! Bildet har jeg hengt ute p terrassen. Passet godt med de bl putene vre.
S har jeg laget pesto av basilikumen fra hagen.

Fruktsalat av melon, mango, annanas, papaya, druer. Smaker herlig i varmen.

Blskjell dampet p gassbluss i hagen

Ha en vidunderlig og varm sommer-helg!
15 kommentarer

Å for en deilig kveld det blir hos deg! Nydelig med sjømat!Så mye flott som du har kjøpt også, litt misunnelig her, hehe..de lyktene var bare såååå flotte!! Du får kose deg videre med deilig mat, og kanskje et glass vin til? Ha en hyggelig kveld!

Enig med Modern Country...så mye godt du har laget.Likte også de lyktene.Ha en fortsatt fin helg,så høres vi(sender pakken mandag mrg..her har det gått i 100 hele dagen med masse koselig besøk).

Å vilka härligt somriga inspirationsbilder du bjuder på!!! Och lyktan där var sååå snygg, en sådan skulle jag också vilja ha!! Ha en bra helg!! Mari.

Flotte ting du har kjøpt deg!! ser herleg ut den maten du har laga til..

Så koselig det hørtes ut som dere hadde det. Neste gang du skal ha blåskjell så gir du et lite vink slik at jeg også kan være med. Maten hørtes nydelig ut:O)

for noen vakre bilder.Dere koste dere vel masse??Nydelige funn du gjorde,de lyktene var bare sååå flotte=)

Du og du de lyktene var bare så fine.Ser ellers ut til at du også har kost deg i helgen.Vi må vare nyte dagen og det fine været.

Fantastisk fine potter og lampe du har kjøpt deg. Og bildet likte jeg også...he,he....Nyt sommeren!

Fin side du har!....Likte så godt rammen du har malt, den gjør seg nok godt på terassevegge,ja...Er det greit at jeg linker deg på siden min?...Ha en fin dag.

For noen nydelige bokser og lykter, men aller mest kunne jeg tenke meg blåskjell.. Deilig -og fristende bilder!

Så lekkert du har det! Lurt på hvor i ålesund du kjøpte det flagget? Leter og leter men finner hverken flagg el puter..Og de utelyktene var også knall! Kan jeg spørre hva du ga for de og hvor du kjøpte dem?

Hva koster en lexington pute? Skal kjøpe meg noen, men har ikke butikk her hvor jeg bor.

Hei heiTusen takk for alle hyggelig kommentarer. Dere er så snille!Linn: Jeg kjøpte flagget på en seilebåt butikk som ligger nesten rett over gaten for Bryggen Hotell. Jeg kjøpte lyktene på en butikk som hetet Mols i Sandvika. Egentlig kostet de 749 per stykk, men fikk dem for 500 kroner stykk siden jeg kjøpte to stykker.Flower power:Helt i orden å linke :)Anonym:Lexington putene koste alt fra 250 kroner og oppover. Kommer helt ann på hvilken pute du skal ha.Ha en fin kveld!

Såå fina saker du köpt..skulle själv vilja ha dom ..

Amerikanske flagg er begynt å bli in, men vanskeleg å få tak i. Ser at du har kjøpt i Ålesund, skal dit komande mandag, huskar du kva for ein butikk du kjøpte dine på??

Skriv en ny kommentar