hits

Nydelige puter fra Trude
Den hvite puten med rosa B passer perfekt inn i vrt rosa gjesterom.Og den hvite B passer perfekt p vrt rom! De er helt nydelige se p. Tusen takk Trude! I annledningen de nye putene reiste jeg til Oslo og kjpte nytt sengety fra "The linnen company". Litt dyrt, men fantatisk kvalitet.

Denne kurven var rd, men det var den eneste store kurven jeg kunne finne. Mannen mtte spray male den for meg. Bruker den til ha pynteputer og sengepleddet i p kvelden.
18 kommentarer

Dette var jo bare helt nydelige puter, så delikate og så fine de var. Disse rommene er jo bare så lekre det må jo bare være en fryd å gå til sengs med så lekkert sengetøy. Kurven var også kjempefin, lurt å spraymale den hvit.. Det spørs vel om den var like fin med rød farge? Nå var den iallefall veldig flott. Ha en fortsatt god søndag.

Så fin blogg du har! LIker den hvite stilen du har veldig godt! Og ja, Karna har inspirert meg også :)

Så fint gjesterommet ble! De putene var kjempe søte. Håper Trude kan ta en bestilling fra meg også..Ble skikkelig misunnelig her nå;)

wow for noen nydelige puter,denne trude er kjempe flink.Det var noen nydelige bilder,av ett vakkert rom=)

Jepp, Trude kan virkelig sy altså. Trudes blogg: http://trudeeriksmoen.blogspot.com/

Hej..har kikat in till din blogg idag...så mycket fint du hade...gillade sovrummet ditt..PIA

Åååå så nydelige puter du har fått!!! Så innbydene ...bare å la hodet falle nedpå liksom...:)Nydelige bilder du tar også. Liker så godt det hvite og rene...Må stadig inn på siden din for å nyte...:):)

Dette var skikkelig lekre bilder! Så fine puter, og nydelig sengteppet med hjerter.

Putene er virkelig flotte. Jeg skulle gjærne hatt slike selv. Må bare fortelle deg hvor flott hus du har. Måtte innom å kikke litt i arkivet ditt og blir skikkelig inponert. Skal ut å se på noen nye lexington puter i dag. Den lyse du viser, er den fra denne vår kolleksjonen? Kjempeflotte. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Å såna vackra sovrum! Det gästrummet skulle jag inte haft ngt emot att sova i!! Vilka gudomligt vackra sängkläder och kuddar , det rosa mongrammet på kudden var ju bara såå vackert!! Helt underbart & romantiskt! Mari.

OI,det lexington putene var bare rå lekre! Er det sengetøy eller er det pynte puter?

Hei hei JenterElin: Jeg vet ikke helt når disse lexington putene kom. Kjøpte dem i alle fall for ca en mnd siden.Katarina:Lexington putene er pynteputer. Kjøpte den på Til Bords tror jeg det var.

Kjempe nydelige puter fra Trude!

Nydelig rom!!Den sengehimmelen var kjempefin, er det noe som går an å få kjøpt, har lett og lett, uten hell

Nydelig! Eg vil gjerne ha dei med bokstaven B... :-)

Nydelege puter du har kjøpt hos trude!!! slike skulle eg hatt til mitt gjesterom og ;o)

Gud så nydelige puter :) Jeg har sett de inne hos Trude, men her inne i en annen atmosfære og innredning kom de jo enda bedre til sin rett! Den bokstaven hadde passet bra til meg og, blink blink... Hjemmet ditt er så nydelig og gjennomført!

flotte puter med monogram..ha en fin kveld .klem åshild

Skriv en ny kommentar