hits

Maria & Hamptons

Jeg kjpte denne Mariafiguren i Danmark forrige uke. Likte ikke fargene, s mannen min malte den for meg. N str den i gangen, med et bnnekjede hengende rundt halsen.

Hamptons skiltet lages:

Printet ut store bokstaver som ble tegnet over p et langt matpapir


S tegnet vi p andre siden av matpapiret, og "skrapet" over p lerretet.


Og siden jeg er fdt uten tlmodighet til pirk-arbeid, s malte mannen min bokstavene etter omrisset. PIRK-ARBEID. Det tok timesvis!

Her er det bare s`n som mangler.

N skal jeg snekre p en treramme, s skal den opp p veggen i kjellerrommet!
20 kommentarer

Hallo, der er du ja...vel hjemme etter en fin tur? Så flott den madonnaen ble...tenker som meg du...litt maling og vips, mye bedre. Fint skilt også!...takk for disse snille mennene våre! Her har spisestuestolene akkurat kommet gjennom døren,nå er alt på plass og mor er fornøyd. Kun nye gardiner som skal sys...men når og hvor finner jeg tid til det? Regn ute og kreativiteten koser seg godt inne (",) Dagstur til København neste uke på meg (",) Vi høres...

Hei!Så flott madonnafiguren ble med litt hvitmaling! Skulle ikke tro det var densamme madonnaen:):)Skiltet ble kjempefint!:) Du har en hendig mann skjønner jeg...:)Takk for at du viser hvordan skiltet ble til...:):)

Så tøft det ble. Og for en snill mann du har! Tror ikke min hadde vært like tålmodig med mine ideer..Madonnaen passet kjempe godt inn når den ble hvit.

Ble kjempelekkert med det skiltet da.. ser mange lager ord og uttrykk også.. Må vel snart prøve meg jeg også, men det er det der med "pirkarbeid" hmm Madonna var også nydelig.. Ha en flott helg:) Thea

Åh så fin madonnan blev! Önskar mig också en!

Kjempelekkert.Og den madonnafiguren var jo bare så pen....sukk.Forresten, leier du ut mannen din mot skikkelig betaling. Har endel pirk arbeid jeg også, som skulle vært gjort :-)

Vad snygg madonnafiguren blev som vitmålad./ Ha´det gott / ME

Figuren ble rett å slett nydelig. Likte den kjempegodt når dere malte den hvit. Jeg vet slikt tar lang tid-Jeg har treiset masse opp gjennom tiden i forbindelse med grafisk arbeid. Heldigvis har jeg et lysbord på 1x1,8m som er til stor hjel når man skal gjøre et slikt arbeidDet ble kjempefint. Tips. De selger stempler med denne bokstav typen på. Da er det bare å kjøpe akrylmaling å stemple i vei. Bokstavene er ca 10 cm høye. se forrige innlegg fra meg. Der ser du litt av et skilt som jeg har laget. På det har jeg skrevet"coastal living" Passet perfekt inne på gjestetoalettet. Planken er et gammel plankebit på ca 1 meter som jeg fant i vinter når jeg gii en tur. Ha en fin kveld:O)

Men ojoj vad fin madonnan blev!! Likaså skylten!

Heisann, nå er jeg hjemme igjen, det er du og. Hatt en fin ferie?Har selv stortrived hjemme i Norge, rart og være her i Nederland igjen men litt deilig også. Helt nydelig madonnafigur du har funnet og var nok enig med deg at i hvitt var den mye flottere :) Smart måte å lage bokstavene til skiltet på, det tror jeg jammen jeg vil kopiere hvis jeg kan :) Det ble flott! Har heller ikke så god tålmodighet, hehe..Ha en fin Søndag i morgen og så blogegs vi mer om litt, Aina :)

Åhh så fint..madonnan , texten och allt...Kram Anette

Men så fin madonnan blev och vilken ljuvlig blogg du har

fint du har verkligen trevligt hemma och härlig blogg=)

oj så tjusigt det blev! Vilken trevlig sida du har!

Men oj så händiga ni är, skylten blev verkligen snygg! Madonnan blev ju helt ny i vitt med pärlbandet, mcyket snyggt!! Mari.

Såå nydeleg madonnafiguren blei når du mala den kvit!! lur ide.. blei ekstra flott med kjedet rundt og!

Vilken fin blogg du har!Har lagt till dig i "favoriter", hoppas att det är OK?//anette

Så fin madonnafiguren ble da..

for en vakker madonna du kjøpte deg! Den ble helt fantastisk nydelig da den ble malt hvit! Blir morsomt å se skiltet når det er helt ferdig...jeg er heller ikke noe glad i pirkearbeid!

Så fint det ble!:)

Skriv en ny kommentar