hits

Fastelaven

Jeg har laget en stor fastelavensris med kun hvite fjær. Den ble kjempedekorativ! (men nesten umulig å ta bilde av i lyset) Nå skal jeg lage fastelavensboller.
Ha en fin fastelavenssøndag med boller og kakao og det som hører til. :)
15 kommentarer

fint det var, lagde slik i fjor. i år hadde vi glemt det og jenten så lei, men hun var fornøyd med silkepapir, og nå er bollene i ovnen.ha ne fin søndag.klem fra Karoline

Fa... jeg visste det var noe jeg hadde glemt. Selfølgelig er det fatelavens....da må vi ha boller med krem??? er det slik. Å jeg som har laga komler. Da blir det jo ikke plass til boller. he heØnsker deg en fin søndag og takk for på minnelsen:O)

Hei,flott dekorasjon!Her har vi bakt og kost oss med boller i dag.Koselige bilder fra barnerommet...holder på med litt forskjellig til deg nå (",)Vi høres!

Hi,hi, hvitt mot hvitt er en utfordring å fotografere, men lekkert ble det. Ha en trivelig uke!Hilsen fra Lisbeth

Hei, så flott fastelavnesris du har laget :-)Og barnerommet var bare helt nydelig.

Så nydelig!!HA en strålende uke!

utruleg fint med bare kvite fjær på og ekstra dekorativt oppi ein sølvvase :o) kntastisk flott!!

Fastelavensboller er jo bare så utrolig godt! Bel visst ikke noe boller på meg i går, for jeg klarte å glemme hele fastelavan. Jeg trodde jo det var morsdag i går jeg *ler* Jeg har visst gått glipp av innlegget ditt om det nydelige barnerommet! Spilledåsa var jo kjempesøt! Så herlig rom da! Jeg synes det er en sånn lur ide å bruke tallerkenhyller til bøker! Plassbesparende, og samtidig så dekorativt!Ønsker deg en fortsatt fin uke!Klem fra Beth

Hmmm,lekkert,med bare hvite fjær:)

Så fint det var på barnerommet i forrige innlegg, den gyngestolen var så fin, tror jeg ville beholdt den sort. Men den ville nok ha vært lekker i hvitt, vanskelig valg;0)Fastelavensriset var lekkert og annerledes, det er så mye oppfinnsomt å se rundt hos andre bloggere, og du har så mye fint.Ha en fin onsdag!

Hei heiSå smart med hvit fjær, blir litt rotete i fargene med de andre.Babyrommet så veldig fint ut:)

Veldig vakkert!Du har et utrolig stilfullt hjem!!!Alltid spennende å se hva du har tryllet frem!Gleder meg på deres vegne med lille prinsessen!Det er allerede blitt et stilfullt rom for den lille prinsessen :-)

Gud så vackert!!! Detta måste jag ta efter! : ) Mari.

Det ble veldig fint ;)

Skriv en ny kommentar