hits

Dp

I dag har vi hatt dp for babyen. Hun skal hete Celine Italia. Celine fordi det er ett navn jeg alltid har syntes vrt nydelig. Italia kommer fra min manns side. Familien hans er fra Italia.Min manns bestefars sster het Italia, som var ett vanlig navn i Italia under 1. verdenskrig.


Dpsbarnet:

Noen bilder av kjolen, pynten og festen.

Vi bestillte personlige frimerker med bilde av Celine p nett fra posten.no
Helt enkle invitasjoner med en rosa silkeslyfe.
Siden det regnet ute, mtte vi ta hele selskapet inn i stua. 21 voksene, 2 barn og 3 babyer! Dukene har jeg sydd selv med stoff fra IKEA, og brodert monogram og navnet til Celine p alle 4 dukene.

I siste liten dukket denne dpskjolen opp. Underkjole og overkjole i silke. Den ble sydd til min pappa,som nettopp gikk bort, for over 60 r siden. Egentlig hadde jeg tenkt bruke dpskjolen fra mamma side, men syntes det var hyggelig bruke pappas siden han ikke er med oss lengre.Kransekake, eller trnkake som vi kaller det. Det m til p en hver familiesammenkomst.

Smellbonboner M vre p trnkaka. Flaks at jeg fant disse ste p Decorium.

N skal det pustes ut!

God sndagskveld.
9 kommentarer

Så nydelig du hadde gjordt det!Gjennomført og lekkert!

Så flott. Jeg liker også å lage i stand til dåp og annen fest. Det er litt av gleden det! Godt tips med frimerkene.

Så fint du hadde laget i stand !Flott at du kunne bruke dåpskjolen som faren din hadde brukt !!Utrolig skjønn lille prinsessen på dåpsdagen ;)Ha en fin mandag :0)

Så flotte bilder! Jeg er en stoor fan av bloggen din, og er veldig glad for at du er tilbake igjen:o) Celine Italia var bare helt utrolig nydelig navn!! Ha en fin mandag

For eit herlig dåpsbarn i ein nydeleg dåpskjole!!!Utrulig lekkert og gjennomført når det gjeld pynta bord, kaker, invitasjonar osv.. Kjekt å lage til, men likevel herleg når det er over ;o) nå kan du slappe av og puste ut!

Så utrolig lekkert du hadde laget det.. å brodert monogram på 4 duker...Jøss !! bøyer meg i støvet, du er jammen en supermamma !! Knallflott kransekake : )

Nyyydelig.Saa mange flotte bilder av alt. Du har gjort en kjempeinnsats. Men som jeg kjenner deg saa er jo detaljer noe du er god paa. Flott at du brukte din fars daapskjole.Godt at du er tilbake! En liten hilsen fra varmen.Mor koser seg paa en velfortjent ferie. Gleder meg til flere innlegg jeg.

Så flott det så ut!! brodert på duker og greier!! Gratulere forresten! Kos deg i sommeren!

Hei så fint du har laget til barndåpen,kjempe lekkert,fin lyse krone du har over bordet også.Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar