hits

Heldige Celine

Her blir Celine dpt. Mor (min mamma) holder Celine. Mamma i Nordlandsbunad.


Celine fikk s utrolig mye fint i dpsgave. Jeg mtte bare ta bilde av noen av presangene hennes.
Denne ste prinsesse koppen er fra Mor i nord.


Celine samler allerede p slv. Opphyd Rose valgte jeg til henne. Selv samler jeg p Rosendal. Fr hpe hun blir litt som meg nr hun blir stor, for da kommer hun til bli veldig glad for ha eget slvbestikk.To ste slvsjeer!
En rangle, som Celine synes er veldig stas riste p!
Barnebestikket i slvserien vr(Rosendal).
En skl i tinn, som har gravert "Celines lrdagsgodt" i bunnen av sklen. Kjempest og veldig oppfinnsomt fra tante.

Hun var virkelig heldig. Masse flere presanger fikk hun ogs.

N skal jeg jobbe vidre med noen prosjekter jeg har p gang. Kom tilbake se i bloggen min, s skal jeg vise dem frem etter hvert.
6 kommentarer

Veldig mange flotte gaver ja. Jentene våre samler også på sølv (Opphøyet rose) samme som oss. Jeg begynte å spare når jeg gikk i 6.klasse. Håper også at våre jenter og kommende barn (termin om 7 uker)setter like stor pris på sølvtøy som oss.Var innom deg tidligere i dag og skrev en kommentar også. Håper ikke du har noe i mot at jeg har lagt deg til på siden min.

For noen flotte gaver !! Likte kjempegodt den lørdagsgodteskålen, super ide : )

Jeg kommer fra en familie som er veldig glad i sølv. Ungene har fått sølv siden de var små, og etterhvert har det blitt litt sølv på dem. Datteren var ikke overbegeistret da hun fikk masse sølv på konfirmasjonsdagen, men hun innser nok senere hvor fine gaver det er. Selv ville hun nok helst hatt penger...Jeg likte godt den lørdagsgodteriskplen. Den kan Celine ha glede av når hun blir voksen også...den var fin!!!Ha en fin helg!

Så mange flotte gaver!jeg er også en stor fan av Opphøyet Rose - det er så avgjort det vakreste av alle sølvbestikkene! Jeg har selv jobbet i gullsmed - så jeg har sett dem alle... Her i huset er det også OR som gjelder!Den godteskålen blir lagt på minnet - for en super idé!

Vad mycket fint! Grattis i efterskott på dopdagen säger jag till lillan! kram

Så gøy med sølv... Jeg samler også på Opphøyd Rose:)

Skriv en ny kommentar