hits

Kjellerrommet

Kjellerrommet har mange funksjoner. Hybel for Mor i Nord, kontor, hobbyrom osv. Viser frst ett bilde fra salgsprospektet den gang da vi kjpte huset:
FR:

Etter:
Seng kjpt p Ilva i Danmark. Hamptons skiltet har mannen min malt for meg, jeg eier ikke tolmodighet for pirk arbeid....


Liten sofa krok.
Hobbyhjrnet mitt. Her blogges, broderes og males det. Orden er det i sysakene. :)Jeg har i dag brodert en bursdagpresang til en liten frken. Denne solstolen i mini-strrelse tror jeg lillejenta blir fornyd med.
19 kommentarer

Den stolen var kjempesøt! Og kjellerrommet deres har jammen plass til mange aktiviteter.Ha det fortsatt godt!

Kjellerommet var jo blitt helt lekkert da.Vi har kjellerstue også, men ikke fått inn alle funksjoner jeg ønsker ennå. Pulten står der, men er jo bare data, ledninger og tull overalt.Får bare rydde bort og legge inn sytøyet mitt. Ha en fin helg !

Så utrolig flott det var i kjellern. Liker elsker New England stilen! Sloen var jo bare så søt!! Ha en kjempefin helg!

Så utrolig fint kjellerrommet ble! Gjenomført og maritimt. Jeg blir veldig imponert over alle de kreative løsningene du kommer på. Kan jeg spøre hvor de små båtene som står i vindushyllen er kjøpt?

Jepp, de er kjøpt i en krims-krams butikk på kjøpesenteret i Töcksfors. Husker ikke hva butikken het, men den ligger på den siden som matbutikkene er.

HeiSå fint dere har fått det. Jeg ser at dere har akkurat likt tak som det vi hadde i kjellerstua, inntil for litt siden. Vi holder på å renovere hele kjellerstua, så greit med litt tips :)Og den broderingsmaskinen din, hvordan fungerer den? Ser jo helt genialt ut. Må man ha mønster f.eks, eller stiller du inn på diverse programmer?Hilsen hun med en helt ny egen blogg ;)

oi, fikk ikke med nettadressen min... :) prøver igjen

For en fantastisk stol !! Den hadde ivertfall jeg blitt kjempeglad for : ) flott maritim stemning i kjellerstuen deres .

Utrolig flott kjellerrom. Også er jeg så fasinert av broderiene dine.Broderingsmaskinen din kunne jeg tenkt meg å få flere opplysninger om. Hvor har du kjøpt den og hvordan fungerer den.Selv har jeg interiorbutikk på nettet. Titt gjerne innom www.cbinterior.no for inspirasjon.

Wow for en forandring!Helt gjenomført og så lekkert!!

Flott kjellerrom !! Misunner deg den hobbykroken din ;)Den fluktstolen var utrolig flott, den lille jenten blir sikkert kjempeglad:0)Ha en flott uke

Sååå himla snyggt! Finner inte ord, önskar bara jag hade en källare...Ha en trevlig helg!Kram Liza

Ojoj vad snyggt, jag blir riktigt impad. Kanonfint! Gillar särskilt skrivhörnan. kram!

Hei Må si du er flink til å sy, stolen og spisebrikkene i det forige innlegget var kjempeflotte.Vi giftet oss foresten på sammen dag 250605. ha en flott uke, klæm fra meg.

Så gjennomført stil du har i kjellerstuen!Og den "plakaten" med alle tråsnellene er skikkelig imponerende!Skjønner du har kjøpt deg litt av en symaskin...Jeg ønsker med så inderlig en slik en å, men de koster flesk....Ønsker deg en fin uke!

Men s¨å söt liten solstol!! Men man undrar ju var värmen tog vägen?VIlken mysig blogg du har!!kramar Malin

Oi. så mye fint det var å se her da! Her kunne jeg også kunne ha bodd på hybel:)og for en orden i sysakene du har. GHer har du jaggu gitt meg mange tips:)Veronica

Jeg er imponert over hvor flink du er :)))

heisan.har en fri dag hjemme i dag med sykt barn så no når hun sover så blar eg i bloggen din, den er sååå fin. Lurte på hvor du har kjøpt teppene du har på gulvet her i kjellerstuen? de er kjempe finegod helghilsen elisabeth

Skriv en ny kommentar