hits

Prosjektet er ferdig!

Mor i Nord har ftt ett "nytt" rom i sommerhuset sitt!
FR:


ETTER:
Sengene er som tidligere nevnt fra en bruktbutikk. Nattbordet var der fra fr (i furu) og fikk ogs nytt liv med litt maling. (mangler knott, men det skal jeg kjpe p vollywood nr jeg kommer hjem)
Gardinene er de samme som hang i rommet, men de kom mer til sin rett n.
Det gamle speilet fra yttergangen er malt.
Barneseng som kan justeres fra baby til junior strrelse.


Celine og Bamse tester ut sengen!
Roser fra hagen p nattbordet.
Disse bamsene kjpte mamma for r og dag siden, og l n i kjelleren. Jeg jublet nr jeg fant de. Steste jeg har sett!

I ett interrblad s jeg at de laget en garderobestang av en bjrkepinne som hang fra taket i kjetting. Jeg synes det var en god ide, da det ikke tar plass i rommet, og kun skal brukes nr Mor i Nord har gjester. Hadde ikke kjetting, men brukte ett tau.

Da var prosjektet ferdig.
Puhhhhh...... :)
13 kommentarer

Ja, det må jeg si .... Så utrolig flink du har vært, og det innimellom babystell. Så stor Celine babyen din har blitt!

Oj, så fint det ble - stor forskjell fra tidligere :-) Gratulerer med gjennomført prosjekt!

Wow, så utrolig flott det ble!!! Jammen, har du gjort en stor innsats og resultatet ble virkelig flott! Så skjønn en liten jente du har, helt nydelig.NB! Har en liten award til deg inne på bloggen min.Charlotte :D

Så fint det ble, utrolig hva hvitmaling gjør med et rom altså...Gardrobeløsningen ble veldig tøff, leste den også i et blad og har gjemt den i ideene mine...

Syns det ble skikkelig fint, er jo som ett helt nytt rom jo.Den trestangen der, det der har jeg også lest ett sted, artig å se at noen bringer ideen ut i live...Super flott!!

Wow!Som du har jobba og stått på!Og så lekkert og lyst det ble!!!!Smart garderobeløsning.Ønsker deg en flott uke!

Så utrolig fint det ble, ble veldig inspirert til å ta med litt hvitmaling på hytta nå... :D Og for en nydelig barneseng da, en sånn skulle jeg gjerne hatt. Håper dere har det fint i nord, reiser nordover selv neste uke. Linda :)

Så flott det ble. Lyst og lekkert. Du har vært kjempe flink.Ha en flott kveld!!

WOW for en forandring! Det må jeg si, du er kjempeflink! Hvor i nord er det du er fra? Er selv fra Finnsnes, derfor jeg er litt nyskjerring;)Ha en fortsatt fin sommer!

For en forskjell !!! superfint.. ser ut til at du har kost deg i nord.Så bare fantastiske ut de muffinsene.. skal rett inn å bestille den kokeboken nå jeg..fikk leilas mat for ikke så alt for lenge siden...ELSKER den !! syltetøyet ditt så knallgodt ut, flink du er.

Så fint du har gjort det. Gillar idén med björkgrenen som klädstång. Smart och dekorativt.

Nydeleg. Du får det verkeleg til du! :-)

Jeg likte det med stanga i taket :) Tenker å gjøre det samme, men bare lurte på, hva festet du tauet med i taket? Kroker? ;)Mvh Tonje

Skriv en ny kommentar