hits

Sjoko-Hi-Hats

Jeg har laget sjokolademuffins med hatt. Inni hatten er det snn hvitt som er inni kokkosboller! Det er ikke s lett se, men p muffinsformene er det ste teddybjrner.

Det ble mange muffinser, s jeg ga noen til nabo-barna.


Denne kokeboken (som muffinoppskriften str i) fikk jeg i gave av mamma da jeg kom nordover p ferie. Den er s fin. Masse oppskrifter jeg vil prve!

Jeg fikk ogs laget bringebr syltety i dag. Det ble godt, og n er det bul p fryseboksen. ;)

16 kommentarer

Nam!!! Da skjønner jeg at det ble litt for travelt for vafler:) Ser deeeeilige ut!!! Kanskje i morgen? S.T.

Flinke kusinen min!! De sjokolademuffinsene så helt FANTASTISKE ut:) Langdistanseklem fra Elisabeth...

Namm! De muffinsene så nydelige ut!!:)God søndag videre!

Hei igjen!Liker bloggen din veldig godt, derfor ligger det en award til deg på bloggen min!:))

kunne du lagt ut oppskriften? det såg fantastisk godt ut!!jeg digger bloggen din! Du har finfin hvit stil :)

Å DU SALIGE TID. De der så god ut! Hva er det du har inni? Mulig jeg spør dumt. Jeg er glad i kaker men jeg er ingen baker. Mangler visse gen har jeg funnet ut. Middagsgenet har jeg:)

Dette er det beste jeg har sett !! De så helt utrolig gode ut og må være noe ALLE liker !!Du er virkelig i sylte-modus.. ;) Har plukket noen bokser med blåbær som er puttet i fryseren, skal ha til blåbærterte utover høsten. Det er så godt med det og hjemmelaget is ;)Det ble fint soverom hos moren din, total forandring !Ha en fin uke videre !!

Hei på deg!De muffinsan så kjempegode ut!Er det noen mulighet til å få oppskrifta hos dæ?Nydelig syltetøy du har laga! Det e akkurat som om æ kjenne smaken...Ellers så ble "nyrommet" i Skjomen kjempeflott!

Oppskrift?!? øyeblikelig... hehe...

Oi, så deilig det så ut!! Syltetøy og fantastiske muffins :D Må bare si jeg er helt imponert over deg og bloggen din- og alt hva du får til! Jeg hadde så mange planer da jeg skulle ha nr 1, men kom jo aldri av sted... nå får jeg gjort enda mindre hehe... men ble jo virkelig inspirert her da :)Du har det veldig koselig!God sommer videre, klem fra meg i Lavendelheimen.

oppskrift til herligheten:Jeg brukte vanlig toro-pose til muffinsbunnen, fordi jeg hadde det sabla travelt.....Til det hvite:6 eggehviter8,5 dl sukker!!!!!saft av 1 sitron2 ts vaniljesukkerBland alt utenom vaniljesukkeret for hand i ca 1 min.Sett så over ett vannbad og visp til sukkerkrystallene er smeltet og man ser tydelige spor etter vispen. Ta bort fra vannbadet og visp til marengsen tykner og svalnerHa i spisshus og lag softishoder oppå muffinsen. Sett i kjøleskap.350 gram sjokolade og 3 ss matolje smeltes sammen i vannbad . Ta ut muffins med softishode fra kjøleskap og dypp den forsiktig i sjokolade. Pensle på sjokolade der du ikke har kommet til. Still i kjøleskap.Lykke til!

TUSEN TAKK for oppskriften;- den skal prøves så snart jeg er hjemme igjen!!Og du,- kan du legge inn oppskriften på den foccaciaen til din mor også? Skal lage det til konfirmasjon, og den oppskriften jeg har brukt er ikke særlig god....:-))

Fy fader så gode de muffinsene dine ser ut!! namEllers så synes jeg du har et nydelig hjem. akkurat min cup of tea!!du får ha en strålende helg.Klem

Heisann! Nå har jeg brukt snart 6 timer på å lese igjennom bloggen din, og jeg er superfascinert og ikke minst inspirert. Men hvordan fikk du laget de muffinstoppene? Jeg er stor muffinsentusiast selv, og denne så jo himmelsk ut. Har du oppskrift?

Hvordan lager du sjoko Hi Hats?MVH Camilla

Så fantastiske cupcakes! Og så fristende bilde du har tatt. Disse skal jeg jammen også prøve meg på. PS: Elsker å titte rundt i den vakre bloggen din:-)

Skriv en ny kommentar