hits

Stua vr.

Jeg satt bladde litt i bloggen,og ser at jeg ikke har lagt ut noe srlig med bilder fra hele rom. Nesten bare detalj bilder fant jeg, s i dag har jeg tatt noen nye bilder pluss funnet frem noen gamle!


Tv-stuen. Celine ligger koser seg p ett skinn. Noen kurver fra hlns passet perfekt i en cd/bokhylle fra Ikea. Jeg bare snudde den og monterte kjkkenbenkftter p! Fr fungerte benken som gang-mbel. Jeg hadde luer og votter i kurvene, og puter opp for sitte ta p sko.
Lille Celine min er blitt ganske stor. N 4 mnd!!!!!!Her vises bordet som jeg nsket meg, men var solgt da jeg kom for kjpe det, men som viste seg at stod et helt likt etter tante Svanhild i kjelleren hos svigermor. Se bordet fr det ble malt her.
Ammestolen min har jeg flyttet fra soverommet og opp i stuen.
Se nrbilder av ammestolen med brodert Celine i ryggen her. Det tok ikke lang tid fr jeg fant ut at amming var bedre i sengen p natten.....
Vedkurven min i glass lever enda! Se vedkurven p linken her.
Her vises hjortehornet jeg kjpte p Finn.no og malte med hvit blank bil-lakk. Se link fra hjort-arbeid her.
Her har jeg pyntet til selskap. Den store champagne kjleren har ftt lov komme frem som blomsterpotte for Hortensiane. Blomsterdekorasjonen har jeg laget selv. Trykk p linken her s ser du bilder fr og etter fra spisestuen.
Spisestuen fra danske Ilva. Se flere bilder og detaljer fra spisestuen p linken her.


Ny krakk. Jeg har sett p den en stund, men syntes den var litt dyr. Var innom butikken n, og de hadde kun en igjen som hadde noen merker p. Jeg fikk kjpt den billig, og merkene- de forsvant da husbonden pusset litt p den med negelakkfjerner. Jippi.

N skal jeg ut kose meg i solen.
Christine


19 kommentarer

Så lekkert du har det, liker godt hvite hjem!!!!Den lenestolen med broderi var kjempesøt;)Krakken var lekker!Ha en fin onsdag!

Grattis till Tolixpallen, vilket kap! Så snyggt hem du har och en så söt liten Celine! kram

Heisann,mange flotte bilder av ditt vakre hjem.Vi har jo veldig lik smak (",) Håper du har det bare fint. Noen prosjekter på gang. Vi høres igjen...så stor og søt Celine er!!

Så fin stue du har!! Nydelig lysekrone over spisestuen :0)

Utrolig lekkert!! Du kan det...

Så lekkert det er hos deg!Og vesletuppa er jo bare helskjønn der hun ligger på skinnet da... :-)Ha en fin kveld.

Du har det helt nydelig :)Et vakkert hjem..Stolen med navnet til datteren din var bare nydelig.Ha en fin dag

Hei:) nydelig stil du har. Liker selv å alt det hvite! Lekkert!kjempe flott stue, å ikke minst soverommet å. å den ammestolen med celine på...sukk...ble helt stum :)kommer nok tilbake!Hilsen Lilleann i nord!

Du har det kjempeflott. ME LOVE:o)

Så flott, lyst og trivelig:))Liker spisestuen din veldig godt!!!Ser du har svingt deg på syltetøy, og hjemmelaget er jo det beste;)Fortsatt god sommer:)

Du har det sååå rent og hvitt rundt deg, med mange flotte detaljer!!!!Skal si lille prinsessen din har blitt stor jente :-) og så nydelig hun er!!!!Har du oppskriften på disse "HI-hat"Muffinsene????De så virkelig gode og lekkre ut!!!Ha en fin sommer videre!

Hei :) Skulle bare si at jeg har linket deg til siden min, å håper det er greit...? :)) Ha en fin uke!!

Et sånt vackert hem, ett härligt ljus som det ser ut!Ha en fin dagKram Gunilla i Singapore

Hihi, jag såg att du har leilas bok, jag har också gjort dessa Hi hats, goda men väldigt söta:-)//Gunilla

Hei ! Har sett en del på bloggen din, fint hjem med fine farger(hvitt) ;-) Lurer på hvilken farge/fargenummer du har brukt på veggene på stue/spisestue ??

Hei! Du har en fantastisk blogg, og et vakkert hjem. Jeg kikker innom av og til :o) Har til og med bakt de svenske kanelbollene. De var virkelig en stor hit! Er det greit om jeg lager en link til din blogg?

Så fin blogg du har!! Elsker hvitt, men nå har jeg en svart sofa og en tvbenk i ei som jeg ikke trives med. Men håper jeg etterhvert får en stue jeg trives med. Nydelig pie!!

wow wow wow jag är så imponerad av ditt vackra hem.jösses vilken god smak du har..kram E

Hei!Har nettopp kjøpt et gammelt hus som må pusses opp fra topp til tå. Her er det gammelt tregulv under belegget som jeg gjerne vil beholde og male hvitt. Har du noen tips og gode ideer før vi setter i gang? Har hørt at det er krevende, og veldig vanskelig å få det fint...Utrolig fin blogg du har! Håper på svar =)Ha en riktig god jul!Hilsen Christine =)

Skriv en ny kommentar