hits

Verdens fineste knotter og litt til

I gr fant jeg noe som etter min mening er verdens fineste knotter p Vollywood! Jeg mtte kjpe! Jeg har ikke sett dem fr, men n er det en stund siden jeg har vrt p knotte-jakt!

Og jeg viste nyaktig hvor jeg skulle bruke ny-knottene. Hallen/gangen hjemme hos oss har lenge plaget mitt hvite hjerte. Frostet glass i en god blanding med trehvite drer og noen stygge hndtak som til og med var skrudd skjevt p- GRSS!!!
Jeg har bare lurt p om jeg skulle kjpe nye drer eller male de gamle og sparkle dem.
Jeg har n gtt for alternativ 2- male. Jepp, jeg maler frostet glass! Det plager sikkert de med bedre malekunnskaper enn meg, men det trenger ikke vare for all evighet
Her er jeg ferdig med 3! lag grunning
Fortsettelse flger SNART...........
Ogs var det Emmeline tror jeg som blogget s varmt om disse vaskemiddelene. Jeg har sett de fr, men tenkt vaskemiddel????
Men etter ha lest om det hos Emmeline mtte jeg kjpe, og det lukter jo nydelig godt!

Tips: Noen ganger nr jeg skal ha besk e.l. og ikke orker vaske, tar jeg litt grnnspe og vann i en kasserolle og setter p smputring p plata. Det kommer raskt en deilig nyvaska lukt i huset. (funker og godt nr man skal vaske ut en fest e.l.) Tipper DURANCE vaskemiddelet kommer til ta koke spe trikset til nye hyder ;)

God helg fra Christine morgenfugel!
18 kommentarer

Så utrolig kule knotter!!!Stemmer det at Vollywood ikke har nettbutikk?Utrolig synd for oss vestlendinger med knottetrang---Ha en finfin lørdagHls Siv

ja, det stemmer, men Marianne på Vollywood er veldig hjelpsom så hun kan sikkert sende!

Lekre knotter!Det var litt av en forandring med skapene, et mye roligere inntrykk!Gledere meg til å se det ferdige resultatet;)Durance lukter godt ja;)God helg!

Knallfine knotter ! Kult at du kom på å male frostet glass,, hadde jeg aldri tenkt på at det går an.. stilig. Spennende å se når det er ferdig.God helg videre !!

Synes løsningen din er veldig smart jeg!kule knotter..Ha en fin helg!

Flotte knotter!Og etter min mening er det ingen ting som ikke kan males!!!!Ser flott ut. Spennende å få se sluttresultatet!Fortsatt god helg!

Knalltøffe knotter!! Blir spennende å se det ferdige resultatet! Ser veldig bra ut så langt :0)

Tror det kommer til å gå bra jeg...knottene var iallefall kjempe fine...Takk for tips, håper de hjelper mot hybelkaniner også...sukk...ikke lenge en har nyvasket hus med Oliver i hus...God lørdagskveld!

du, så fin adventskalender din mamma laget til deg!! hvordan har hun laget posene? KAN DI BRUKES ÅR ETTER ÅR?? kjempefine...veldig fint å ha dem i en stor vase!jeg likte dem så godt at jeg kunne lakt selv også!

jeg er såååå spent på resultatet!! blir sikker knall bra:)

Datt over bloggen din. Så fin den var og så god smak du har. Her skal jeg følge med. Jeg skal bare gi deg et lite tips når det gjelder omgjøring av garderobeskap. Det går også ann og tapetsere dørene og glasset. Det er mitt neste prosjekt, har en garderobe på soverommet som skal fornyes så da skal jeg male listene rundt hvite og tapetsere selve flaten inni. Hilsen Susan

Hahahaha---såpetrikset kommer til å nå verdensromhøyde omtrent. KNALLBRA tips. Jeg fikk et råd om at jeg kunne ta litt lavedelstykemiddel og spraye over ustrøkede duker noen timer før fest. Da vlle de se mer nystrøket ut og jeg slapp og stryke. Tror min mor holdt på å besvime da jeg fortalte om trikset ( siden hun elsker å stryke) Hvis man kombinerer ulike sånne triks så slipper man både å vaske og å stryke:) hehehe!Gleder meg til å høre mer om prosjekt frostet glass;) Du kunne jo selvfølgelig også bare kjøpt en hvit film som du festet på glasset, MEN det er for seint nå. Nå er det nymalt glass hos Christine og vi fryder oss over den spenstige løsningen....Har vært innom og set på det flotte rommet du laget til mamma i nord;) Ikke mindre enn imponerende syns jeg. Jeg har fått en GLITRENDE ide av deg til mine nye gardiner....skal fortelle mer siden:) Fortsatt god helg:)

Hallo snuppa. Jeg er enig med ditt hvite hjerte. Jeg synes dette var en ufattelig god og hvit ide. Stakker malermester som griner blod når han leser bloggen din. Akkurat som herrene på coop byggmicx som får spasmer når jeg krever kritt hvit farge. med 10 i glans eller sier at jeg maler veggene med vannmaling. Her for en tid tilbake så skulle mannen inn å kjøpe maling for meg men ble nekta hvit maling med 10 i glans....når jeg kom inn litt sånn små irritert og forlangte å få KRITT HVIT MALING MED 10 I GLANS!!! Så så denne mannen opp meg meg og så" å er det deg" å så lunka han bortover for å hente malingen min. he he he "VI VET HVA VI VIL OG VIL GJÆRNE HA DET AKKURAT SLIK!!!"Knottene er skikkelig flotte. Jeg har vært å kjøpt svart benkalakk i dag bare sånn i tilfelle hvis jeg skulle få lyst til å male noe i morgen. Blir utrolig kul effekt med helblank svart maling. ME LOVE:o)Jeg suser videre men kommer igjen. Hils Celine fra den snille dama med den snille stemmen og ikke den rungende latteren:O) ha ha ha ha ha

Så kule knotter, og de skapene er jo et spennende prosjekt, som du fullfører med glans;)

Hei, blir fint når du får malt og fått på knottene :-)

Hei! Så fin blogg du har, jeg er helt ny i bloggverden men håper det er greit at jeg linker til siden din, her vil jeg gjerne komme på besøk igjen. Kjempefine knotter du har kjøpt til gangen din!KLem Tone

herlig blogg du har.. nettopp ferdig me å lese heile ;) koselig å være på besøk..

Hei!Jeg prøver å finnr ut hvordan du malte di frostet dørene? Gjorde du noe grunnarbeid først? Vil så gjerne få bort mine.

Skriv en ny kommentar