hits

Verdens fineste knotter og litt til

09.08.2008 - 05:52 18 kommentarer
I går fant jeg noe som etter min mening er verdens fineste knotter på Vollywood! Jeg måtte kjøpe! Jeg har ikke sett dem før, men nå er det en stund siden jeg har vært på knotte-jakt! 

Og jeg viste nøyaktig hvor jeg skulle bruke ny-knottene. Hallen/gangen hjemme hos oss har lenge plaget mitt hvite hjerte. Frostet glass i en god blanding med trehvite dører og noen stygge håndtak som til og med var skrudd skjevt på- GRØSS!!!
Jeg har bare lurt på om jeg skulle kjøpe nye dører eller male de gamle og sparkle dem.
Jeg har nå gått for alternativ 2- male. Jepp, jeg maler frostet glass! Det plager sikkert de med bedre malekunnskaper enn meg, men det trenger ikke å vare for all evighet
Her er jeg ferdig med 3! lag grunning
Fortsettelse følger SNART...........
Også var det Emmeline tror jeg som blogget så varmt om disse vaskemiddelene. Jeg har sett de før, men tenkt vaskemiddel????
Men etter å ha lest om det hos Emmeline måtte jeg kjøpe, og det lukter jo nydelig godt!

Tips: Noen ganger når jeg skal ha besøk e.l. og ikke orker å vaske, tar jeg litt grønnsåpe og vann i en kasserolle og setter på småputring på plata. Det kommer raskt en deilig nyvaska lukt i huset. (funker og godt når man skal vaske ut en fest e.l.) Tipper DURANCE vaskemiddelet kommer til å ta koke såpe trikset til nye høyder ;)

God helg fra Christine morgenfugel!

18 kommentarer

Livet er heeerlig

09.08.2008 kl.07:08

Så utrolig kule knotter!!!Stemmer det at Vollywood ikke har nettbutikk?Utrolig synd for oss vestlendinger med knottetrang---Ha en finfin lørdagHls Siv

Hvit Stil

09.08.2008 kl.07:21

ja, det stemmer, men Marianne på Vollywood er veldig hjelpsom så hun kan sikkert sende!

krinkelkroken

09.08.2008 kl.08:22

Lekre knotter!Det var litt av en forandring med skapene, et mye roligere inntrykk!Gledere meg til å se det ferdige resultatet;)Durance lukter godt ja;)God helg!

Miss.T

09.08.2008 kl.08:48

Knallfine knotter ! Kult at du kom på å male frostet glass,, hadde jeg aldri tenkt på at det går an.. stilig. Spennende å se når det er ferdig.God helg videre !!

Fru Fjeldhammer

09.08.2008 kl.09:38

Synes løsningen din er veldig smart jeg!kule knotter..Ha en fin helg!

tinemor

09.08.2008 kl.12:50

Flotte knotter!Og etter min mening er det ingen ting som ikke kan males!!!!Ser flott ut. Spennende å få se sluttresultatet!Fortsatt god helg!

Litt av Mitt

09.08.2008 kl.14:20

Knalltøffe knotter!! Blir spennende å se det ferdige resultatet! Ser veldig bra ut så langt :0)

Karna

09.08.2008 kl.21:09

Tror det kommer til å gå bra jeg...knottene var iallefall kjempe fine...Takk for tips, håper de hjelper mot hybelkaniner også...sukk...ikke lenge en har nyvasket hus med Oliver i hus...God lørdagskveld!

sandra

09.08.2008 kl.22:50

du, så fin adventskalender din mamma laget til deg!! hvordan har hun laget posene? KAN DI BRUKES ÅR ETTER ÅR?? kjempefine...veldig fint å ha dem i en stor vase!jeg likte dem så godt at jeg kunne lakt selv også!

sandra

09.08.2008 kl.22:52

jeg er såååå spent på resultatet!! blir sikker knall bra:)

Anonymous

09.08.2008 kl.23:08

Datt over bloggen din. Så fin den var og så god smak du har. Her skal jeg følge med. Jeg skal bare gi deg et lite tips når det gjelder omgjøring av garderobeskap. Det går også ann og tapetsere dørene og glasset. Det er mitt neste prosjekt, har en garderobe på soverommet som skal fornyes så da skal jeg male listene rundt hvite og tapetsere selve flaten inni. Hilsen Susan

Emmeline

09.08.2008 kl.23:56

Hahahaha---såpetrikset kommer til å nå verdensromhøyde omtrent. KNALLBRA tips. Jeg fikk et råd om at jeg kunne ta litt lavedelstykemiddel og spraye over ustrøkede duker noen timer før fest. Da vlle de se mer nystrøket ut og jeg slapp og stryke. Tror min mor holdt på å besvime da jeg fortalte om trikset ( siden hun elsker å stryke) Hvis man kombinerer ulike sånne triks så slipper man både å vaske og å stryke:) hehehe!Gleder meg til å høre mer om prosjekt frostet glass;) Du kunne jo selvfølgelig også bare kjøpt en hvit film som du festet på glasset, MEN det er for seint nå. Nå er det nymalt glass hos Christine og vi fryder oss over den spenstige løsningen....Har vært innom og set på det flotte rommet du laget til mamma i nord;) Ikke mindre enn imponerende syns jeg. Jeg har fått en GLITRENDE ide av deg til mine nye gardiner....skal fortelle mer siden:) Fortsatt god helg:)

prinsessa1976

10.08.2008 kl.00:44

Hallo snuppa. Jeg er enig med ditt hvite hjerte. Jeg synes dette var en ufattelig god og hvit ide. Stakker malermester som griner blod når han leser bloggen din. Akkurat som herrene på coop byggmicx som får spasmer når jeg krever kritt hvit farge. med 10 i glans eller sier at jeg maler veggene med vannmaling. Her for en tid tilbake så skulle mannen inn å kjøpe maling for meg men ble nekta hvit maling med 10 i glans....når jeg kom inn litt sånn små irritert og forlangte å få KRITT HVIT MALING MED 10 I GLANS!!! Så så denne mannen opp meg meg og så" å er det deg" å så lunka han bortover for å hente malingen min. he he he "VI VET HVA VI VIL OG VIL GJÆRNE HA DET AKKURAT SLIK!!!"Knottene er skikkelig flotte. Jeg har vært å kjøpt svart benkalakk i dag bare sånn i tilfelle hvis jeg skulle få lyst til å male noe i morgen. Blir utrolig kul effekt med helblank svart maling. ME LOVE:o)Jeg suser videre men kommer igjen. Hils Celine fra den snille dama med den snille stemmen og ikke den rungende latteren:O) ha ha ha ha ha

MOLLY

10.08.2008 kl.10:40

Så kule knotter, og de skapene er jo et spennende prosjekt, som du fullfører med glans;)

Lynetmor

10.08.2008 kl.22:11

Hei, blir fint når du får malt og fått på knottene :-)

Tone

10.08.2008 kl.22:13

Hei! Så fin blogg du har, jeg er helt ny i bloggverden men håper det er greit at jeg linker til siden din, her vil jeg gjerne komme på besøk igjen. Kjempefine knotter du har kjøpt til gangen din!KLem Tone

Lemi

10.08.2008 kl.22:33

herlig blogg du har.. nettopp ferdig me å lese heile ;) koselig å være på besøk..

Anonymous

24.02.2014 kl.23:25

Hei!Jeg prøver å finnr ut hvordan du malte di frostet dørene? Gjorde du noe grunnarbeid først? Vil så gjerne få bort mine.

Skriv en ny kommentar