hits

Gangen er ferdig og jeg er fornyd.

Jeg er ferdig med gangen. Malt bde glass og tredrer, og jeg syntes det ble flott. Nye knotter er festet.
ETTER:

FR:
ETTER:


FR:
ETTER:
FR:

Flere bilder fra gangen:
Hjorteknaggene mine!
Ha en fin fin dag alle sammen!
Christine
32 kommentarer

Så utrolig fint det ble!

Kjempe lekkert , utrolig hva som kan skje med maling og knotte skifte :)

det ble kjempefint :)lekkert

Så flink du er=) Ble knallbra!!

Kjemefint!!Er det ikke rart hva litt maling og noen nye knotter kan utrette:O)Da glemmer vi fort de x-antall timene det tok å male, og vi er bare så fornøyd :oD

perfekt!!! akkorat som nytt, du er kjempegod!!!:)

Måtte bare innom igjen for å følge med hva som "var på gang". Jeg har aldri tenkt på at man kan male over slike glassdører, det ble veldig fint, alt fløt veldig godt isammen. Godt jobba!!! Likte foresten hjorteknaggen din. Hvor har du fått den fra?

Living white:Hjorteknaggen er fra Bolina på Stabekk, men de har jeg sett mange plasser.

Nydelig gangen ble! Stilige knotter og herlig med lyse farger. Elsker de hjorteknaggene, har en slik selv :)

Dette ble kjempefint, utrolig hva litt maling gjør! Holder selv på å male på vaskerommet,(en midlertidig løsning før vi skal pusse opp der inne), men det blir stor forandring synes jeg; fra bondeblått til lyst! Ha en god dag:) Tone

Vilken härlig skillnad mot tidigare, lite vit färg och nya knoppar:-Ha en fin dag//Gunilla i ett soligt Singapore

Det ble kjempefint! Har aldri tenkt på at man kan male glassdører, men det ser jo veldig bra ut! Bra jobba :)

Det ble veldig fint!! Jeg har store planer om litt makeover i gangen jeg også. Vi har sånne dører som du hadde, de på skapene hvis de er fra Ikea?! Men jeg prøver å finne en måte å gjøre dørene nye på istede for å kjøpe nye dører, men det spørs vel om jeg klarer det, kan jo selge de på Finn for halv pris, og kjøpe nye hvite også! ENklere og bedre det! Kos deg!

Hmm! Først nå så jeg at du bare hadde malt over alle dørene! Takker for tipset!

Anita: Jeg tror det er IKEA, men kan ikke være helt sikker siden det stod der når vi flyttet inn. :)

Ble kjempefint! Mye mer helhetlig, ikke så "rotete":)

Ble utrolig fint, godt jobbet;)Ha en fin torsdag!

Dette ble veldig bra!

Så klempelekkert det ble!!!!Hallen min er "din" når du kommer hjem, sommerhuset venter m nye knotter og maling.Flink jente - mammantilhvitstil !Hilsen til blogg-jentene for alle vennlige meldinger fra dere.

Det blev riktigt fint! Dejligt att veta att det går att måla på glaset! Kjempefin hall blev det!// Linda

Skikkelig fint ble det! Du har et utrolig nydelig hus.

Så flott det ble!!Lyst, rent og lekkert!

hei hei! lurte på en liten ting: kunne du sendt meg en mail på post@flittiglisene.com? vi har fått henvendelser fra fotografer som ser etter hjem de kan fotografere, for å publisere i magasiner. vi tenkte selvfølgelig på deg og det flotte hjemmet ditt:) har du lyst, så gi et pip:)

Det ble utrolig fint:) Dyktig gjort!Klarte ikke la være å forelske meg helt i den lille hvite ytterjakka jeg da:) Kan jeg spørre hvor du fikk tak i den?

Hei IngeborgJakken til baby Celine er fra Jacadi. Butikken ligger på Frogner i Elisenbergveien. Supersøt butikk som har salg i disse dager!

Så utrolig elegant og helhetlig det ble, hadde vært gøy om du kunne vise et bilde rett forfra med skapene også. Klarte liksom ikke helt å se hvordan glasset gjorde seg med maling på, hva slags maling brukte du?Knottene var noe av det lekreste jeg har sett på lenge, hvor kjøpte du disse?Takk for all inspirasjon og glede du viser oss :)Ann-Christin

For en flott og inspirasjonsrik blogg du har :-) Ble så gira på å ta garderobeskapene på soverommet nå, de er i bjørk laminat og har sånn plast i midten (fra ikea), skulle gjerne hatt de i hvitt. Hvilken type maling har du brukt ?

Jättefint! Och vilken sknygg galgekram Liza

Så flott det ble, skikkelig forandring. Ikke så mye som skal til for å endre et helt rom (selv om det sikkert tok tid strev å male...)Grattis med ny gang*Siv*

Sååå flott resultatet ble!! Forandringen er total. Så smart å tenke på å male glassdørene, det ble jo kjempefint. Fine knotter også....og så likte jeg så godt de nye dørhåndtakene dine. Jeg har noen som likner veldig på de som du hadde før, men har ikke vært helt fornøyd med de, så kanskje jeg skifter en gang jeg også...De er kjempestilige de hjorteknottene du har også.Ha en god kveld:)

Det er helt utrolig hva bare litt endring betyr for totalinntrykket. Minner meg på at jeg må få opp min hjorteknagg :) Hanne

De hjorte knaggene var helt fantastiske. Jeg var innom Bolina men de hadde ikke igjen. Er det lenge siden du kjøpte dem? Vet du også om noen andre butikker som har dem?:)

Skriv en ny kommentar