hits

ETTERLYSNING!

En dag jeg satt leste i bloggene(det kan ogs ha vrt et blad?), kom jeg over en kake som blandt annet inneholdt cocopops.
Jeg har n vrt ute og kjpt popsene, men finner ikke oppskriften. Vet DU hvem som hadde oppskriften? Eller har DU en cocopops oppskrift?
(ser heller ikke helt bort fra at det kunne vrt en annen frokostblanding)

Gi meg ett hint!

God natt, og hper jeg fr masse bra tips.
4 kommentarer

Hei på deg,dette var spookie...!Er i ammetåka selv for tiden,med tvillinger...;0)...og gjorde akkurat som du.Forelska meg i oppskrifta!Og så bestemte jeg meg for å skrive den ned i goboka mi,men fannt bare ikke oppskrifta igjen...Etter en del detektivarbeide fannt jeg ut av det,heldigvis!Hadde gledet meg sånn til å lage den til fødselsdagen min:0)Bare gå inn på tuppenella.blogspot.com,så finner du den igjen.Ser virkelig ut som ren nyyytelse!Nattinatt!

va kaka mi det :-)Å ja den e en ren nytelse :-)Kos deg me kaka du, tenkte eg skulle prøve å lage den med flere ulike frokostblandinger etterhvert da ricecrisp e vanskelig å få tak i..mulig det holder med 4-5 dl frokostbalanding, så prøv deg frem :-)

eg måtte faktisk til sverige for å få tak i den..så handla 2 pakker når eg først var der.Du kan helt sikkert bruke cocopops åsså :)

Oj oj smaskigt, det låter jättegott!Hoppas att du hittar receptet:-Kram Gunilla i Singapore

Skriv en ny kommentar