hits

Lekeoppbevaring i stua.

Jeg er i gang med lage en oppbevaringspose til Celines leker (de ligger strdd overalt) som skal henge p lekegrinda i stua. Den skal se litt "baby" ut, samtidig som den skal passe inn i stua.
P min nye favoritt butikk Stoff og Stil fant jeg stoff- lys rosa med hvite prikker og ett annet stoff som jeg kunne stryke p baksiden av hovedstoffet for stive det opp.
Jeg er godt p vei i prosjektet og s langt fornyd. Det skal vre lokk med spenne p og borrels for feste posen p lekegrinda.

Jeg har bakt kaka til Tupenella, og den ble kjempegod. Hadde ikke Rice Krisps (selges ikke i Norge i flge produsenten), men brukte puffet ris. Supergod! (men den smuldra litt s det blir ikke noe bilde nei)

Ha en god kveld.

Til slutt: Noen av bloggjentene som kan fortelle meg hvordan jeg fr TRANSLATER p bloggen min. Jeg vet at jeg skal legge det inn under "gadget" , men jeg vet ikke hvilken translater jeg skal velge. Jeg finner bare noen som fungerer som ordbok for ett og ett ord. Jeg vil oversette hele sulamitten. Hjelp!
11 kommentarer

Har du prøvd herhttp://translate.google.com/translate_t#da skal du komme rett inn på oversetteren..Lykke til :)

Hmmm, men hvilken gadget skal jeg velge å legge den inn i? Huff, jeg er ikke noe god på data altså!

Då kreativ du er! Har du sett en slik noe sted, eller tar du det fra eget hode? Gleder meg til å se den ferdig! :-)God helg!

Jeg har lett etter oppbevaring av leker istua, men det finnes ikke noe slikt i Norge tror jeg. Tips meg gjerne om noen har sett noe!

Jeg søkte hos google, på "oversetter", håper du får det til.Ser ut som om lekenett-oppbevaringen blir fin, en god ide!God helg!

den oppbevaringsposen ser veldig lovende ut:) gleder meg til å se ferdig resultat!!! God helg så lenge;)

Så fint det nye bilde i profilen din var. En koselig liten familie :)

aiai dette blir spennende!!!Gleder meg til å se ferdig produkt :)Du er jammen meg kreativ du...*Siv*

Du er utrolig kreativ!Den komme rtil å bli kjempeflott:)Ha ei fin fin helg!

Rice Crispies kjøper jeg forøvrig på min lokale Rema, så det finnes nok :)

Skriv en ny kommentar