hits

Nyhet

Helt ulikt meg kjpte jeg meg ny mobil i dag uten lese tester og underske! Jeg syntes telefonen var fin se p(jeg har alltid hatt svarte kjedelige jobb mobil) og den hadde 5 mega pix, bliz og auto focus! Ogs var den ROSA! (ikke hvit!)
Men best av alt, jeg kan blogge med trykke p en knapp! Fra hvor jeg vil!!!!

N er det "Vil du bli millionr". Ja takk!
7 kommentarer

Søt telefon! Den er sikkert kjempe bra:) Hehe,høres ut som meg det.. Å sjekke så nøye før man foretar ett valg;) Men noen ganger kan man da være litt spontan!

Hm...den burde jo være et must for meg, jeg har sort eriksson, egentlig litt guttene...Fin var den, gratulerer!

Nice niceForresten fantastisk flott soverom dere har... ser på headeren :)Ha en super helg!!!*Siv*

GRATULERER VENNEN MIN:o)

hei du.skrev en mail til deg men er ikke sikkert den kom frem.er ikke så inne på dette i pc verden så er ikke sikkert jeg gjorde det riktig:-)hihi.men lurer på hvordan symaski du har og hva den koster og om du har noen tips til en nybegynner slik som meg?liker veldig godt bloggen din,den er kjempefin.og rommene du ordner er kjempefine:-)gratulerer med ny telefon foresten.ha en fin søndag:-)*Randi*

Hei RandiJoda, mailen din kom frem den, men jeg har bare ikke hatt tid å svare i helgen. Jeg skal skrive til deg snarest.Hilsen Christine

så flott telefon, jeg trenger ny, og en bloggtelelfon hadde jo vært supert altså!! Nå er jeg bare bittelitt redd for å rote meg vekk fra sony ericsson da man.....det er bare fordi jeg ikke tror jeg kalrer lære meg nye knapper og slikt!!Så masse flott dere hadde brodert også!! Nå fikk jeg jammen lyst på ny symaskin også...........dån!!!Tror ikke jeg tør fortelle det til aasemannen engang!!!

Skriv en ny kommentar