hits

EN svipptur alene...

......p morgenkvisten til Storsenteret. Det er vel frste gangen jeg har vrt klar nr de pnet. I utgangspunktet skulle jeg shoppe litt ty til MEG, men endte selvflgelig opp med bde det ene og det andre til Celine.
Suste forbi Sprell, da denne Mailegen vinket til meg fra vinduet.


Celine syntes den var stas, og lo kaninen nr jeg pakket den ut til henne. (Hun lo av innpakningspapiret ogs)
N tar hun seg en pust i bakken (det gjr jeg ogs), fr resten av dagen str i HAGENS navn. N skal det klargjres for vinteren!

PS: Gratulerer med dagen til kusine Maria!
4 kommentarer

Tusen takk for det :)Og igjen, tusen tusen takk for nydelig "Mommy and me" original kjole til Marte i bursdagsgave!!Fineste du kunne gitt mæ. Marte har prøvd den tre gang idag og kan ikke vente med å ta den på til kaffeselskapet i ettermiddag :)Ha en fin dag i hagens navn... her lå det frost i gresset i morrest. Nord Norge e herlig :)Klæmmmmmm

Så fin den var, kan skjønne hun ble glad for den :) Her oppe daler snøen ned i dag så jeg begynner å bli litt stresset i forhold til utemøblene. Må nok ta en skikkelig ryddesjau her å få inn alt som skal inn. Snøen legger seg riktignok ikke på bakken, men det er nok ikke lenge til :) Håper du får en fortsatt fin helg.

Det blir inget shoppande till mammor när man har så söta tjejer :)Älskar Kaninerna - köpte en i Danmark på semestern i somras och jag tror det blir fler...Ha en mysig lördagKram Liza

Fin kanin!! Og nyyyyydelig kjole til Marte, hun sa "fin schole" selv - store-prinsessa. Ha en herlig lørdagskveld.

Skriv en ny kommentar