hits

Miljtiltak hos hvitstil /Servietter

Del 4
UT MED PAPIR-INN MED TY!
Fra n er det slutt p papirservietter. Det har vrt enkelt og billig bruke papirserviettene til IKEA, men n blir det tyservietter for alle penga! Mye hyggeligere er det ogs dekke med tyservietter.

Tusen takk for masse innspill om da jeg lurte p hvilket broderi jeg skulle g for p de nye serviettene. Jeg endte opp med ALLE TRE! Jeg tenkte at siden vi skal slutte med papir servietter og begynne med kun tyservietter m jeg ha flere sett.

Den frste lagde jeg p noen tykke servietter med hullsm som mamma kjpte til meg i Troms.
Jeg har bare fire tallerkener, s jeg broderte kun fire av hver.

Dette monogrammet broderte jeg p billige servietter fra IKEA. RITVA serviettene kostet bare 10 kr/stk.
Broderi nummer tre. Jeg modifiserte fra tre farger til to. Kuttet den lyseste fargen inni bokstaven.
Det siste monogrammet med den enkle bokstaven skal jeg brodere i helga!
29 kommentarer

Så fine de ble!! Beklager hvis jeg spør dumt, men broderer du dette for hånd?

Hihihi, nei så rask eller flink er jeg ikke. Var nok maskinen ja!

Det var nesten litt godt å høre faktisk. *ler*Uansett ble de lekre - mye finere enn IKEA's papirservietter (som jeg er altfor flink til å bruke selv..). ;)

Nydelig!! hva slags maskin? nå ble jeg nyskjerrig:)

nydelig.. hva slags maskin? nå ble jeg nyskjerrig.... :P

. . . . jeg er også nysgjerrig, men lurer på noe annet enn "malrodien": hva står "B'en" på serviettene for?

Nydelige , rett og slett.Jeg bruker bare tøyservietter, dog ikke til oss på hvedagen, men ikke så fine som disse da,men de må være lette å stryke, for stive og fine må de være, jeg bruker strykespray.Ha en super helg.

Så flink du er... men har du tenkt over at, det blir mer vask? er du sikker på at det er mer miljøvennlig? Kjempeflink er du... jeg innrømmer at jeg bør bli mer miljøbevisst selv!!Klem klem

Du så flott a gitt! Enig med deg at tøy servietter er best, gode å holde i og vakre å se på. Ofte er det en av tingene som gjør bordet synes jeg! Du er nå fantastisk flink da! Jeg har akkurat lagt inn nytt innlegg vedr loppis i helgen. se innom! Det er miljøtltak :-) klem

Det ble veldig flott!! Heldige gjester som blir servert med sånne fine servietter!Ha en god helg!

De ble helt nyydelige begge to monogrammene! Flott til de nye fatene dine. God helg!

Du inspirerer!!!!Supre miljøtiltak og når det blir så vakkert i tillegg så er det jo herlig også :o)Ønsker deg en fin-fin helg!Klem fra Vibeke

En side av saken er miljøperspektivet som er en kjempebonus, MEN når serveittene er sååå fine, hvem vil vel da ha papirservietter igjen uansett. Synes de ble kjempfine:)

Så flott det ble,likte veldig godt nr.3 jeg da...samme fonten på maskinen her. Har jo de andre og...det vet du jo (",)Nr.1 laget du jo tidligere i år med pastellfarger, de ble jo også helt nydelige...artig hvor farger kan forandre hele inntrykket.Ha en god helg

Serviettena dine blei skikkelig fine! Sjølv synes eg nr 2 som du viste her paste kjempegodt te tallerkane dine! Du e flink!

Kjempe fine, kanskje vi også skal slutte med alle disse papir serviettene?!Riktig nok sitter mine tre barn med hver sin klut til frokosten, da de spiser havregryn og sånt trengs det innimellom.. :o)Men å lage sånne fine som du har laget, har jeg også lyst til!Takk for inspirasjonen!!

Wow, så fint! jeg er imponert over hvor kreativ og effektiv du er! Liker forresten bloggen din veldig godt!De kjolene du har sydd til datteren din, er det selvkomponert mønster eller et mønster det går an å få tak i?

Hei er det vanskelig å lage slike på maskin? Hvor lang tid tar det? De ble kjempefine!!! :)

Så fint! Är så förundrad över hur du hinner allt och vad duktig du är :)Ha en mysig helgKram Liza

Utrolig lekre servietter ! Jeg har mottatt min første award, den kom fra Lykkebo ! Jeg vil gjerne sende den videre og da har velger jeg deg, gå inn på siden min å se ! Syns du har en utrolig flott blogg ! De serviettene ble jo bare helt lekre. Passet veldig godt til serviset. Og takk for at du har delt oppskiften på de svenske kanelbollene, de har vært bakt mange ganger her i huset ! jeg koser meg også hjemme for tiden, vi fikk en gutt 19.august !

Kjempefine! Synes fortsatt nr 3 er finest, men nydelige alle. Skal kjøpe med stoffservietter neste gang jeg er på Ikea, da mangler jeg bare symaskinen. ;)

Å så fint det ble!Hvordan maskin bruker du?Ha en fin dag og god helg!

Hei Gullet mitt !Så fine de ble !Miljø -- Vask --Papir ??Bare husk at de serviettene du bruker selv - daglig i familienkan du ha i mange måltider førvask er nødvendig. Bare legg de i hver sin serviettring.Klem fra "Mor i Nord".

Flink flink flink, og fint fint fint :)Ha en super helg!!!*Siv*

Dette var jo bare vakkert! Hege

Ååå,de var fin da ,jeg ønsker meg også sånne,kan jeg spørre hvilke symaskin du har.

Hei og hå så mye hyggelige kommentarer.Flere som spørr om maskinen. Det er en brother broderingsmaskin.Fru Fjeldhammer:Ja i følge Grønn Hverdag er det bedre med tøy. Jeg bruker svanemerka vaskemiddel, også putter jeg de små serviettene inn med handduker. De må jo vaskes uansett.Heidi: B er etternavnet vårt. Bussoli. Jeg har giftet meg til ett italiensk etternavn. (babyen heter forresten Italia til mellomnavn)Anonym: Det finnes ikke noe mønster til Celine sine kjoler. Pappan min hadde kjøpt noen kjoler til Celine på Baby Gap, og det var en av disse jeg tegnet etter.Anonym: Det er enkelt å sy disse på maskin. Tar kanskje 15 minutter. Det kan være litt mere jobb med redigeringen på data i forkant.Nicco: tusen takk. Skal gå inn på bloggen din strax!Alle: dere gir så hyggelig kommenarer, det varmer veldig Tusen takk!

Mamma:Jeg har allerede tenkt på det. Har brodert bitte små tall på serviettene. 1=gubben 2=meg 3=Celine 4=Mor i Nord. hihihiFort deg hit til servietten din!

Hærlighet!!!!Imponerende fine...lykke til med heklinga

Skriv en ny kommentar