hits

Til Christine....

.....Fra Christine
Nr husbomnden kom fra jobb i dag, ba jeg han kjre meg inn til byen, jeg hadde ett viktig rend!
Denne Spode tallerkenen med navn Geranium, er gtt ut av produksjon, men jeg hadde hrt at den skulle finnes i Oslo. Der var den, og n er den min.
Og nr jeg frst var i gang ble det to kopper ogs.
Geranium koppen hadde de ogs. N m jeg sy en ekstra serviett til en ekstra tallerken.

I kveld:
Pizza, brus og dansing. S resten av gullrekka!
Ps: Dumt at Beat for Beat gr samtidig som dansen!6 kommentarer

Jeg kommer diltende litt etter, men jeg må bare kommentere de broderte serviettene. For de var bare utrolig lekre!!! Jeg skjønner godt at du ikke klarte å velge jeg. Det hadde ikke jeg gjort heller ;) Håper du får en flott kveld. Her danses det også....

Hei:)Utrolig flott blogg du har! Og det er absolutt ingenting annet å si på kreativiteten din, enn - fantastisk!!! Forstår også at du liker deg hjemme i mammapermisjon - Celine er helt nydelig! Er ganske fersk i "bloggmiljøet" og har lenge kost meg med å sniktitte hjem i andres hjem, hobby og interesser. Og nå hiver jeg meg på bølgen jeg også:) Ta gjerne en titt :) Ha en fin helg! Hilsen Ida

så bra :-) Å du, den kaka skal ikkje se så god ut.. hehe, eller lettere sagt, den treng ikkje være pen for at folk skal like den :P i og med at den e så innmari gooo!

Ååååå nå ble jeg så glad !!!Mor i Nords favoritt !!Gratulerer og klem !Til lillegull ogstoregull !

Hei igjen !Bare hyggelig, og takk for linken. Eldste dattera vår er 5 år i dag så det ble restaurant på oss. kjekt å slippe å lage mat.Ha en fortsatt fin kveld.

Skriv en ny kommentar