hits

Bilder til julekort

Vi prioriterte å få tatt bilder til julekort i den fine høstsola i dag. Her er ett av alle bildene vi tok. Dette er ikke bildet som kommer på kortet, bare en liten sniktitt.
Strikkaklærne Celine har på seg er fra Oldefar på Andenes. Bildene av Celine er tatt i kirkeparken utenfor kirken vi hører til. Jeg så plassen da jeg trillet til førstehjelpskurset som var i regi av kirken for noen dager siden.

Så har vi vært på Storsenteret. Fått unna noen julegaver og handlet bilstol til Celine. Den jenta vokser fort!

Ha en herlig fredag kveld.

Christine
17 kommentarer

Så søt hun var da! Blir sikkert flotte bilder. Regner med at vi får se dem etterhvert? ;)

Så fint det så ut... ha en god helg :o)

Joda, jeg skal legge ut bildet når vi sender ut kortene. Ville bare ikke legge ut julekortbilde allerede nå. (men det blir nokså likt det som er i innlegget i dag skal vite)

Så søt hun er der hun sitter i nydelige høstfarger! Så artig at hun har en oldefar på Andenes...det har mine to små prinsesser også. Her er det like vanskelig å få tatt bilder av arvingene hvert år...så kanskje jeg burde begynne nå allerede. Ha en god helg

nyyydelig! her må vi åsså ta julekortbilda snart.. :) blir nok utebilde det åsså. Blir så mye flottere lys på bildan da!helgeklem fra nord :)

Så nydelig hun er og hvilken perfekt dag å ta bilder på:)Jeg lurer på om jeg kan spørre deg om hvor du fikk kjøpt det hvite laguiole bestikket ditt?...jeg har saumfart nettet og det er neigu meg ikke lett må vite;)

Så nydelig!Kan tenke meg at mottakerne av årets julekort blir storfornøyd med slik en vakker fotomodell...;o)

Skjønt bilde av tulla :)Blir spennende å se hva som skjer videre med rammen ...Ha en fin kveld :) Klem klem

Så utrolig søt jente, og flott bilde! Det blir fine julekort. Regner med at de kommer på blogglandia etterhvert.Ha en fin kveld.Klem Simmas Hus

jeg må bare stemme i: så herlig bilde!!! God helg til deg:)

Nydelig motiv.Og skjønn lita prinsesse!

Nææææ...så søtt!!;)hun må være verdens nydeligste unge!!En skikkelig lanounge som jeg sier!!;)God helg til dere begge to!

Ååååååå--- deiligungen til Mor I Nord. Nå er 2 måneder siden jeg så henne - bare telefonsnakk blir ikke det samme som å holde den deilige ungen inntil seg.Snart ! Snart !Varm klem fra Mor i Nord.

Så fint bilde! Har lett etter et sted å ta slike høstbilder, men sannelig ikke lett. Så forresten bilde av rammen i forrige innlegget ditt og den ser helt nydelig ut som den er nå!

Hei! fantastisk blogg og nydelige bilder av jenta di! Kjøkkenet ditt var kjempelekkert... du hadde gort det så fint med hvit tv og fine tekster og sjablonger...Kan jeg lenke deg til mn bloggliste?Klemmer White vintage

For ei nydeleg prinsese:-) Med eit så fotogent motiv, må jo julekortet bli flott.Ha ein flott laurdag

Så fin liten Celine med nydelige ullklær. Gleder meg til å se det ferdige produktet!

Skriv en ny kommentar