hits

Foto

Lyset og solen var s fint i ettermiddag, at vi mtte g en tur og ta noen flere bilder av Celine. Kanskje julekortet m bli en kollasje! I dag gikk vi ned til vannet, ved siden av Nesya-broen og tok bilder p en flytebrygge!
7 kommentarer

åhhh, nydelig...her prøvde vi åsså å ta noen bilda idag, men lyset va så flatt.. ble for grått ute! så må nok knipse noen til! :)

Skjønne skjønne Celine :) Og favorittskjorta er på igjen ser jeg, nydelig!(Sofie har et sånt Burburry skjørt) det elsker hun å bruke og det er så fint!!!Bildet var veldig nydelig - det har vært en herlig høstdag :) klem

Så fint bilde av jenta di! :) Det blir nok søtt til julekort. Takk for hilsen! Vi var på Finnsnes i helga, men er jo fine butikker i Narvik også. Liker Anns Gaver.

Så fint!!! Nydelig modell med flott lys og fint sted:) På kortshop får du lagd egne julekort med flere bilder, vanskelig å velge ett. Kommer hjem igjen i morgen, kanskje vi rekker trille/fototur tei et fint sted denne uka? Klem

tusen takk :) ja satser på litt sol en anna dag :)Nej eg e nok ikkje så flink å strike.. Mamma å tante som har strikke å hekkledilla, så de lager sett, kjoler, psv. Har så mange strikka-sett med bukse,genser,lue,sokker å votter at eg rekk ikkje å få brukt det før snuppa vokser ut av det..

åhhh.. Celine er verdens nydeligste niese <3 Tante gleder seg masse til jul med dere alle. får ikke sagt det nok, du er bare utrolig flink. så stolt av deg søster!!Klem fra polen

Heisann:)For en nydelig datter dere har!!Bildet ble kjempe fint og likte godt antrekket hennes!Ha en kjempe fin søndagskveld:)

Skriv en ny kommentar