hits

Smykkeramma i farger

Tusen takk for alle kommentarer. Dere er ste alts!
Bedre enn forrige innlegg i svart/hvitt.
Synes ikke det gjr noe at det er bde "gull" og "slv" i samme ramme.

N skal jeg ha barseldamene p besk, s blir det maling etterp. Fint vr er det ogs!

Hilsen Christine
19 kommentarer

Så utrolig smart - og ikke minst kjempeflott! Du er jammen kreativ :) Har også en haug med smykker, øredobber, ringer, armbånd osv liggende i diverse esker, krus og skåler på badet, vaskerommet, gangen og på soverommet :-/ Lurer på hvordan det er mulig å holde orden på slikt egentlig? Dette var jo en super start :)Kose deg på barseltreff!Klem

Veldig god ide!!! :o)Takk, takk!Ha en fin dag.

Like vakker i farebilder som i sort/hvitt!!!Ha en flott dag.

Kjempe-ide!! Du er nå utrolig kreativ da, vennen! Håper du har hyggelig barselbesøk og at du får malt etterhvert. Kom hjem til Narvik og mal litt sammen med meg snart, trenger en dugnadsgjeng for å komme i mål med alle prosjektene! Stor klem:)

Jeg har gjort det samme med mine kjeder jeg,armbånd og øredobbber står for tur! Tenkte å vente til jeg var ferdig med oppussing (om et par år.Din ramme ble jo bare nydelig!! Lettere å huske også hvaman har når det er framme,det glemmer jeg nemlig!!

Det ble veldig fint, for en god ide! Mye lurere enn å ha det liggende hulter til bulter i et smykkeskrin. Ønsker deg en fin uke!

Jammen er du kreativ. Har nettopp fått meg blogg å du er absolutt en av mine favoritter. Gleder meg til å se mer. Ha en strålende dag.

hm, enda bedre i farger syns jeg!! Veldig fint med ulike farger på smykkene!!:)

Utrolig smart ja! Kjempeidè :D Du er jo et oppkomme av kreative løsninger og du får jo også gjort noe med det, hehe...Pen og praktisk måte og oppbevare smykkene på syns jeg.

Åh så utrolig smart og veldig fint - tror jeg skal bruke din ide jeg også:) Takk for fin inspirasjon og tips!!Ha en fortsatt fin dag!Rikke

Det ble kjempe fint!!Skikkelig stilig!;)Du er en kreativ sjel!;)Ingunn

Kjempefint! Og så likte eg utruleg godt øyredobbane du har tatt nærbilete av...Ha ein god kveld! :)

Den ble kjempe stilig!!Du er utrolig kreativ:)Den ramma var jo bare så lekker hvit!!klem

SÅ lekkert... så flink og kreativ du har vært.. og er!!Ha en fin kveld!

Så koselig du gjør det.. Den hvite rammen var nyyyydelig!klem White vintage

Knallstilig!!! Hvordan kommer du på slikt??? du er veldig dyktig :))

Så lekkert det ble med den hvite rammen og øredobbene. God ide dette.....Skjønte at du bor rett i nærheten av IKEA. Er ikke det fristende? :)

Så artig. Noe i denne stilen holder jeg på å lage også, men med en gammel ramme i gull. Malte plata inni det andre strøket i går. Har ikke så mye øredobber, men masse armbånd og halsekjeder jeg skal hente på "utstilling". Var veldig vakkert.....

wow jättefint verkligen bra ide..snyggt!! Trevlig helg!!kram E

Skriv en ny kommentar