hits

Gjemt er glemt!

Jeg har irritert meg over ledningene p gulvet under tv-bordet, og ledningene fra tv og ned til gulvet. For en stund siden kjpte jeg en hvit ledning-eske, som jeg (husbonden) fikk festet p veggen og skjulte alle ledninger der.

Problemet var n under tvbordet, for der er det fritt innsyn fra stua. Ikke pent se p svarte ledninger i bttevis under der.
Lsningen har blitt feste en plate p tvbordet, slik at ledningene ligger mellom veggen og denne platen, som er malt hvit som tv-bordet.
Smart eller? Jeg ble veldig fornyd! (p bildet er beviset: jeg har SVART ipod, Hva tenkte jeg p???)

I dag har Celine og jeg hatt besk av Asker og Brum budstikke som skal lage en artikkel om blogging. Siden jeg er en lokal blogger, skal det vre med ett intervju. Veldig spent! Skal selvflgelig legge det ut nr det har vrt p trykk. (hvis det er greit for budstikka)

N skal jeg hvile mens Celine enda sover.
Christine
OPPDATERING:
Kristel ville gjerne se et nrbilde p ledningsskjuleren min. Her er den. Det ble drlige bilder i stua n, men dette er av tvn p kjkkenet. Akkurat samme ledningsskjuler. Kjpt p bauhaus.
Frst skrur du bunnen av "ledningseska" p veggen, legger ledningene i, ogs knepper man bare p lokket!


21 kommentarer

For en super ide!!!Så spennende med intervju! Lykke til :)

Det var jo kjempelurt, for å få vekk ledningene. Ledninger er jo en pest og en plage, poblemet er jo bare at man trenger dem. Så koselig at du skal intervjues da, skal bli gøy å lese det ;)

Så mange fine innlegg du har siden sist jeg var her inne!Har vært litt travelt her i det siste, så har ikke fått oppdatert meg på bloggen din i det siste....men nå skal jeg kose meg med innleggene dine;)Jeg forbanner meg også over alle ledninger og bokser som slenger overalt, så dette var et godt tips!Var det deilig å komme hjem igjen fra øya, eller kune du tenkt deg litt solskinn litt lengre?Grunnen til aå jeg har litt peiling på Gran Canaria er fordi jeg har bodd der i 2 år. Ikke så veldig kjent i Las Palmas da men....bodde nemlig på sørsiden!!Men kjøpesentrene har jeg tilbringt litt tid på....Ble litt misunnelig når jeg så at du var der nede....hehe...SAVNSAVN!!;)Håper du har det bra!Klem Ingunn

Kan ikke du legge inn et godt bilde som viser hva du har skjult ledningene fra tv'en og ned til benken med. Vi sliter jo alle med disse problemene...

Kristel:Jeg er på saken akkurat med en gang. Oppdaterer innlegget med nytt bilde straks

De har sann "lednings-boks" til å feste ledningene til veggen i på clas Ohlson. Den de har der festes til veggen ved hjelp av klister på baksiden-genialt:)

Genilat!! Under skrivebordet med pc oh telefon ser det GRUSOMT ut her...

Genialt, det ser jo kjempebra ut! Takk for tips. :)

Masse lykke til med reportasjen! Gleder meg til å se den, hvis det blir aktuelt. Kjempe ide med den platen under tv-bordet! Klem

Det ble veldig fint!!LURT:)Så spannende med intervjuet da!!:)Håper du får tillatelse til å legge det ut da:)

Vilken bra ide! Alla sladdar är ju så fula! Ljuvlig klänning i förra inlägget!kram Tulipa

Hei,Så gøy med intervju skal si du har gjort deg bemerket - Gratulerer!Sån ledningslist er jo gammel nytt føler jeg, det har vi hatt så lenge vi har hatt flatskjerm og det er en stund, men jeg fikk ikke helt taket i det du har under/bak tv bordet, kan vi få se et bilde av det?????Ha ellers en fin mandagskveld! Klem

Joda, det er gammelt nytt medledningslist, men jeg synes de var pene de fra bauhaus. Jeg har en annen type på soverommet, som ikke fungerer, fordi den ikke har lokk. Den sklir liksom ut av skinna si.På tv bordets bakside har jeg festet en plate, slik at ledningene ligger mellom denne platen og veggen. Det er helt umulig å ta bilde av det, har allerede prøvd.Ha en herlig top-model mandag!

hvis du gir bort ipoden din til noen som ikke har, så har du gjort en ganskje god gjerning, litt resirkulering, og du har en glimrende anledning til å kjøpe ny;-) det tipset syntes jeg alltid fungerer bra!Ha en fin kveld

Da har vi vært heldige å fått tak i den modellen med "lokk" vi har kjøpt de på Maxbo. Ok da skjønner jeg litt mer hva du mener med det skjulte under...Kos deg med top model - jeg skal se Hvaler :)

sikkert gammelt nytt for deg,men jeg forelsket meg sånn i Trollsta fra IKEA og gogglet det pga jeg ikke likte fargen som deg. Da dukket denne artikkelen opp....sånn i tilfelle du ikke hadde sett den:)Charlotte

Ikke særlig pent med ledningsfloker som samler støv nei, dette var en kjempe lur ide!

Kjempe lurt !! Jeg takler heller ikke svarte ledninger..

Genialt, stilig tv rom også

Tusen takk. Blir løp og kjøp på meg nå.

FLott ide! Nydelig rom. Hege

Skriv en ny kommentar