hits

Kort tips

Fr glemte jeg alltid kjpe kort nr jeg handlet gaver. N kjper jeg fine kort jeg kommer over og legger i en eske hjemme. Derfor har jeg alltid kort til enhver anledning.
P bildet under er premiene fra min utlodding. N skal de til sine nye eiere.
I dag fikk jeg pakkelapp fra Mollys Heaven. Det er premien jeg vant i stue-bilde-konkurransen. Jeg gleder meg!

Ha en fin kveld.
Christine
11 kommentarer

Så vakre pakker:) Innpakkning har jo så mye å si.. Allti så hyggelig å gi bort når det ser slik ut.... Så fint at det var du som vant konkuransen! Spent på hva du får!God klem til deg fra White vintage

Jag samlar också på mig fina kort, så himla bra om man bara känner för att skicka ett!C :)

Kjempelurt å kjøpe inn kort! Og dekorativt også :o)

Smart å ha kort liggende, det har jeg gjort i "alle år", men nå trengs det sårt en oppfylling.så heldige vinnere av konkurransen din:-) Og ikke minst du, som vant stuekonkurransen!! HA en fin dag!

Smart å samle på kort ja. Jeg har også en hel bunke liggende. Tror kanskje jeg må begynne å bruke noen før jeg kjøper nye!!;)Litt spent på den gaven din jeg asså....hihiHave a good day!

Egentlig veldig lurt å kjøpe inn kort og bare ha de liggende til man plutselig trenger et eller to.Smart tips!!!:DKlem A

Gratulerer med premie .. :o)Prøver å samle kort sånn at jeg har til forskjellige anledninger jeg også .. men jeg klarer alltid å glemme at jeg har dem - og kjøper eller lager nye .. *sukk*Ha en flott dag!!

Hei,Samme her jeg kjøper inn og samler opp, det er så greit å ha et kort i bakhånd, det har jeg erfart mange ganger :)Det som også er så hyggelig er når man har barn, så tegner & skriver de kort i mange anledninger, til gaver, til venner, til besteforeldre m.m. så klistremerker og fine fargeblyanter/tusjer mm samler vi i esker & kurver bruker masse!!!Gleder meg til å se gaven din!!!!Kos deg masse, klem :)

Aaaah! Takk for tips, mangler alltid kort til gaver jeg ;)

Det er faktisk supersmart å bare hamstre inn da man finner nye og fine kort. Begynnte faktisk her om dagen selv med det. Nå skal jeg finne en fin liten eske til dem slik at jeg har alt slikt på ett sted:)

Skriv en ny kommentar