hits

Nok til alle.

Neste helg skal vi "mtes p midten". Mor kommer fra Nord, min bror og hans kjreste kommer fra Oslo og min sster og hennes kjreste som begge studerer i Gdansk kommer hit til Nesya.
"Mor I Nord" har med ryper og skal lage et "herremltid" til alle sammen. Da er det godt at jeg var p Verket Interir, og fikk fylt opp med nok Spode tallerkener og kopper til hele banden.
Koppene jeg kjpte: Fra venstre-Fisherman, vintage cycling, musical instruments, gardening og vintage motor cars.
To nye tallerkener:Denne heter Seasons
Denne heter Byron Groups.

N skal vi lage taco og kose oss. Se p Kvitt eller dobbelt der en narviking skal delta. Vi jobbet p samme hotell fr i tiden, og jeg tror ikke det er mulig kunne mere om MGP enn han.

Christine
5 kommentarer

Tusen, tusen takk for ein utruleg flott pakke!!! Eg er heilt overvelda over premien! Nydelege ting, fantastisk fint arbeid! Eg har berre fått tatt bilete av den eine pakken enno, men kjem sjølvsagt til å legge ut "skrytebilete" på bloggen min når eg har fått knipsa den andre òg. Tusen takk ein gong til! :)God laurdagskveld - og stor klem frå meg.

Nydelig servise du viser fram og kjempehyggelig å få besøk. Kos deg sammens med dine.

Så koselig dere kommer til å få det:) Tantes rypemiddag blir nok en opplevelse for ganen. Fine kopper og tallerkener. Begynner serviset å bli komplett nå? Stor klem fra oss, hils P og C:)

Koselig blogg, og koppene du viser er helt nydelige. Lykke til med familietreffet, det er alltid hyggelig å treffes, særlig når dere bor så spredt.Ha en god helg!Klem...Ellen

Så fine kopper du har kjøpt!Ha en fin søndagskveld :o)

Skriv en ny kommentar