hits

Nok til alle.

15.11.2008 - 19:07 5 kommentarer
Neste helg skal vi "møtes på midten". Mor kommer fra Nord, min bror og hans kjæreste kommer fra Oslo og min søster og hennes kjæreste som begge studerer i Gdansk kommer hit til Nesøya. 
"Mor I Nord" har med ryper og skal lage et "herremåltid" til alle sammen. Da er det godt at jeg var på Verket Interiør, og fikk fylt opp med nok Spode tallerkener og kopper til hele banden.
Koppene jeg kjøpte: Fra venstre-Fisherman, vintage cycling, musical instruments, gardening og vintage motor cars.
To nye tallerkener:Denne heter Seasons
Denne heter Byron Groups.

Nå skal vi lage taco og kose oss. Se på Kvitt eller dobbelt der en narviking skal delta. Vi jobbet på samme hotell før i tiden, og jeg tror ikke det er mulig å kunne mere om MGP enn han. 

Christine

5 kommentarer

Haust

15.11.2008 kl.19:43

Tusen, tusen takk for ein utruleg flott pakke!!! Eg er heilt overvelda over premien! Nydelege ting, fantastisk fint arbeid! Eg har berre fått tatt bilete av den eine pakken enno, men kjem sjølvsagt til å legge ut "skrytebilete" på bloggen min når eg har fått knipsa den andre òg. Tusen takk ein gong til! :)God laurdagskveld - og stor klem frå meg.

sologbolig

15.11.2008 kl.19:52

Nydelig servise du viser fram og kjempehyggelig å få besøk. Kos deg sammens med dine.

Lykkelita

15.11.2008 kl.20:24

Så koselig dere kommer til å få det:) Tantes rypemiddag blir nok en opplevelse for ganen. Fine kopper og tallerkener. Begynner serviset å bli komplett nå? Stor klem fra oss, hils P og C:)

Ellen - Charmerende gjenbruk

15.11.2008 kl.21:08

Koselig blogg, og koppene du viser er helt nydelige. Lykke til med familietreffet, det er alltid hyggelig å treffes, særlig når dere bor så spredt.Ha en god helg!Klem...Ellen

Kort og Søm

16.11.2008 kl.21:15

Så fine kopper du har kjøpt!Ha en fin søndagskveld :o)

Skriv en ny kommentar