hits

Frste julebord og kultur

I gr var Husbonden og jeg p julebord med barselgruppa p Nesya. Vi hadde det s hyggelig. Det var andre gang vi begge var borte fra Celine, men det gikk helt fint.
Fra alle barseljentene hadde jeg laget 12 servietter til hun som hadde julebordet hjemme hos seg. (Det er forresten ett av de fineste husene jeg noen gang har vrt i- s gjennomfrt og stilig)

N skal husbonden dra p Luftambulansens frstehjelpskurs for barn, mens "Mor i Nord", Celine og jeg skal kose oss, fr vi skal p Duke Ellington konsert i Uranienborg Kirke i ettermiddag.
8 kommentarer

Å hadde bare jeg vært like oppegående når jeg har vært på julebord. Mitt julebord varer liksom helt til tirsdagen. Da begynner prinsessa å komme i form igjen. Derfor drikker jeg skjlden. Nydelige servietter. Jeg elsker dem:O)

Jepp. Stavanger luft havn. Å så kommer du å ligger hos oss. Tror det blir til neste år også:O)

Å det hørtes hyggelig ut! Så flinke dere er! Kos dere masse på konsert i dag, hørtes fint ut! I dag skal vi lage litt "advent" som jeg har skrevet om på bloggen i dag. Ha en fin søndag. Klem :o)

Så fine servietter du har laget. Regner med verten ble glad. :o)Kos dere på konsert i dag.

DU ER så flink til å sy !! Jeg er så inponert over dere som er så kreativ å flink :) ;)

Hei på en søndag:) Så nydelige servietter du har laget. Kos med julebord da, tante "mollet" seg nok med prinsessa kan jeg tenke meg. Håper konsrten blir bra. Hils:)Stor vinterklem!

Knallfine servietter!!:)

De er sååå nydlige de serviettene du lager.Hvilket stoff bruker du?

Skriv en ny kommentar