hits

Julepynta servietter

Jeg har funnet en hel haug med bamser i forskjellige julekostymer. Tenkte jeg skulle brodere forskjellige figurer på serviettene til alle oss som skal feire jul sammen i år. Jeg har prøvebrodert denne.
Denne figuren må jo bli Celine sin.Fant flere julebamser som passet godt til diverse familiemedlemmer.
 I morgen blir det sying!
15 kommentarer

Hun er bare såååå nydelig....Alltid så blid og glad på bildene du har her inne. Henne har du god grunn til å være stolt av :)

Den bamsen var søt, står i god stil til lille Celine :)Broderer du med slik en fancy symaskin?

Ojoj,det var litt av et prosjekt ;)Håper du skal brodere med symaskin ja,da går det nok litt kjappere.Lykke til:)Lena

Hei, de var kjempesøte- veldig moro når man lager noe som er tilpasset personlighet! Hun er veldig søt den lille snuppa di- ha en fin dag!

Næmen så koselig da! Og den skjønne jenta di er bare til å dåne av :) Kos dere masse i dag - klem fra snødekte Lier

For en god idé! Jeg har noen broderiprosjekter liggende, litt Hardngersøm (bunadskjorter og brikker/duker), og nå ble jeg litt inspirert til å begynne...Takk! Bamser er jo søtt, har mønster til to bamser i korssting på lin som er helt nydelige (hvis du er interessert...). Planen er å brodere dem selv en gang;)

Kjempesøt da!!Utrolig flink du er!!:)

Kjempe søt,både figuren og Celine:)regner med du har spesial program på maskina di..?sånn vil jeg å ha;)Det blir jo så fint det du lager!!Klem Fra Bente

Så morsomt med servietter til hver og en da!!!

Det kommer säkert bli jättefintKram Liza

For et herlig bilde!!!!! Celine som Rudolf...så søtt!!!! Nydelig skjønn liten jente du har, en skikkelig sjarmdukke. Herlig!!!!!

Det er jo som du sikkert skjønner av porselen/stengods.kjøpte det på Nille faktisk:)har ikke sett noe lign siden..

Tusen takk for koselig kommentar!!:D

Hun er bare så skjønn!Og med reinsdyr diadem da... dån! Her hadde rabbagasten revet de av med ett bestemt Neeeei, IKKE! Fnis, han har begynt å bli en meget bestem liten herremann. Og det er enda ett år til tre års trassen... Knis!Duken er kjøpt hos lunehjem.no Vet de hadde en variant til, men husker ikke om det var med mørk skrift. Send henne en mail og hør. Super hyggelig dame som er veldig behjelpelig!Ha en god kveld og kos deg med syyingen.Klem

Så søtt! Det der var jo en god ide... serviett i stil med hver person... Hørtes ut som litt av en jobb.. Lykke til!

Skriv en ny kommentar