hits

Med italiensk blod i årene

Mannen min har noen brøkdeler italiensk blod i årene, så da Celine og jeg var på bytur i dag og kom over denne Italienske kokeboken var vi ikke i tvil. Det måtte bli "bygave" til han.

Sølvsjeen heter boken, og er Italienernes "Rødrutede kokebok". Den har toppet bestselgerlistene i Italia de siste 50 årene og er nå endelig å finne på norsk. Den er heller ikke liten. Nesten 1500 sider!

Det ble en liten gave til Celine også. På Søstrene Greene hadde de denne polkadott kofferten. Fin til all duplo som ligger utover stuegulvet!

Ha en herlig fredag.


Christine
14 kommentarer

Oisann det var ei tjukk kokebok! Sikkert masse spennende retter i den ja!!!Herlig koffert! Ha en flott kveld!!:)

sikkert masse godt å finne i den koke boken! elsker italiensk! den kofferten var kjempe søt!

Jeg elsker sånne kofferter, så Hedda'n blir nok påvirket i den retningen også ;)God helg!

Slike kofferter er jo sååååå søte, og jeg kjenner igjen den fra mine egne var små.

Hei, den kokeboken fikk jeg til jul, og du kan glede deg til den kommer i bruk. Mange gode oppskrifter i den :o)God helg!

Så utrolig fine gaver da :) Ha en flott helg..

Nei, så heldig mann - både kaffemaskin og kokebok har han fått. Nå må det bli noen deilige måltider med god kaffe til etterpå. Veldig søt koffert var det også.

Hei!Spennende med nye kokebøker!Kjempesøt koffert til en liten prinsesse!Ønsker deg en fin helg!

Selv om jeg er mer opptatt av mote, så må jeg liksom bare inn på din side og sjekke litt om interiør etc. Og jeg har jo bare blitt helt hekta:)Utrolig godt med italiensk mat! Kos deg masse med den nye kokeboken

PS. Håper det er greit at jeg legger deg til min side, har lyst til å følge med på din blogg. Ha en riktig god helg!

fin blogg du har.håper det er greit at jeg legger deg til blogglisten min..?

Nå blir det nok mange spennende retter i heimen ja!!!Lekker koffert til Celine også!! Jentene her elsker de koffertene enda!!

Har de søstrene grene i oslo??

Sølvskjeen ja - en heelt fantastisk kokebok. Min kjære fikk den til jul og etter det har det vært non stop herrrrlig mat hele:)God investering for den som liker å lage god mat!!!:)

Skriv en ny kommentar