hits

Fra R.O.O.M salget og litt til.

I dag har jeg kjpt noen smting. P R.O.O.M salget skulle man virkelig ha vrt da de pnet. De hadde solgt ekte amerikanske deckstoler(med litt smskader) for 200 kr! Jeg s massevis av fine ting, som var solgt... Jeg kom en time etter salget var pnet, og da var det ikke mye igjen!
Jeg fikk kjpt noen HIMLA tyservietter i lysebltt. Noen tre bokstaver som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til...enda. Og en stor B som skal males. Jeg vet det er litt over med store bokstaver, men det bryr jeg meg ikke om. Den skal slvsprayes og settes i vitrineskapet.
Denne stoooore flate bollen kjpte jeg p vanlige R.O.O.M i dag. Jeg fant ogs en stol som blir fin i kjellerstuen, men den fr vente i butikken til kjellerstuen er innflyttningsklar.
Etter en liten runde i byen mtte vi min venninne som skal gifte seg i r. Vi var og s p bryllupslokaler! Det er s hyggelig f vre med p litt avplanleggingen. De har spurt om jeg kan hjelpe med blomster, og det synes jeg er kjempestas!
Her er Celine nr vi spiser middag p Torshov i dag.

Christine
4 kommentarer

Bra jeg ikke visste om salget der da, for da hadde jeg nok stukket fra seminaret mitt og nedom der ja! Skikkelig blinkskudd av snuppemor da - du fikk da med deg noe fra salget iallefall og fornøyd liten jente også - kanskje hun blir shoppingløve... min datter har likt å være med i butikker fra hun var helt liten, men min sønn har aldri likt det ;-)

Det er ikke over med bokstaver enda. Da er du jammen meg tidlig ute med å bli ferdig med ting i tiden. Jeg selger bokstaver i masse vis enda jeg;)Så kos deg med bokstaven din du. Den var veldig fin, i tre også synst jeg. Men du har vel et indre bilde til den. Du får vise ossresultatet.Jeg har fått flere invitasjoner om gode tilbud og spes. inviterte happnings på R.o.o.m. i det site. Nå angrer jeg på at jeg ikke var der. Men kanksje R.O.O.M. er en av de som merker finanskrisen. Dyre møbler er kanskje ikke det folk løper og kjøper når det blir litt stramt i lommeboka. Håper de klarer seg jeg da. Det er en vanvittig flott og inspirerende butikk.Ha en fin ukeslutt

Oj synes nå du fikk med mye jeg! Herrefred jammen godt jeg ikke visste om salget, for da kunne jeg fått enda mer å flytte på - og det hadde IKKE vært bra :)celine er like som alltid:) klem

Skriv en ny kommentar