hits

Noe nytt i heimen.

Jeg var en tur p Fryd i gr, og fant meg denne kassen som jeg bruker til RA-snellene mine. Vanligvis henger de p en stor tavle(link her), men siden kjellerstuen er under utbedring og tmt, fr de bo i denne nye oppbevaringsesken.
Nr jeg flytter inn i kjellersystuen min igjen, skal den hvite boksen bli verdens fineste verktyboks.
Masse masse Robison -Anton-sneller klar til brodering.
P Mammut fant jeg en bok om interir som jeg ville ha. Det er Erle Kyllingmark som har tatt bildene, og det var egentlig derfor jeg kjpte boken. Hun er en god fotograf synes jeg.
Og en bok om uforglemmeligesteder p jorden. Min drm har siden jeg var lita vrt Taj Mahal i India. (Tror det kan vre fordi jeg s et s vakkert bilde av Prinsesse Diana derfra)

Akkurat n har vi eletriker her, som fikser nye spotter i trappeoppgangen og mer lys p kjkkenet. Bilder av ny-lysene p kjkkene kommer i morgen. Jeg ble ganske s fornyd med dem. Living er bra p lys!

Christine
7 kommentarer

Boka ser fortryllende ut, og JA jeg tror india er magisk!! Den boksen... den så vi på før vi møtte dere på Bloggtreffet. Jeg ville absolutt ha en, men må vente til jeg har flytta. Det baller seg på for å si det sånn. Se bloggen min for konkurransen hos meg! Kos deg videre. klem

Så fin boks du hadde kjøpt!Så faktisk på den samme i dag, men så visste jeg ikke helt hva jeg skulle bruke den til, men verktøykasse var jo helt genialt!Kanskje jeg må tilbake og kjøpe den senere i uka :-)Klem Julie

HeisannJuhuu, salg er gøy :) Fine ting du har funnet. Særlig den interiørboken kunne jeg hatt!Klem fra nr. 5

Snellene passet oppi der, fargerikt og fint:)

Heia, jeg bør ha en stålampe så jeg blir gjerne med deg på Bohus:)

her går det ikke mange timene mellom innkjøpene nei...he he det liker vi!!Boksen er bare rålekker og kan godt hende den kunne blitt med meg hjem også!!Bøker er alltid gøy!!

Synest du er flink å finne ting jeg.. tross alt det kan jo blir masse innkjøp til et hus :)Men du finner alltid noe å bruke et el annet sted .. kreativt og unikt ja... Så jeg liker shoppingen din Cristine :)) ler Jeg har lett meg gal etter Silje glass på Fryd.. men utsolgt desverre,,, og de hadde du ogsp likt tror jeg :)Ha en superduperdag.

Skriv en ny kommentar