hits

Verdens trreste kjeller og et mbel med potensiale

N begynner "vi" bli ferdige i kjelleren. I sommer hadde vi en vannlekasje. Det viste seg at det var hull i ett vannrr under naboens hus. N er hullet lappet og kjelleren vr fikset. Det har tatt sin tid, men trkemaskiner riving og jobbing tar tid nr dem er nye! Snart kan jeg flytte inn i syrommet mitt igjen, og mblene vre kan komme hjem etter ha vrt p oppbevaring. Skal bli deilig ikke mtte pakke sammen symaskinen hver kveld!
Her er mbelet jeg kjpte til Celines rom p bruktbutikken. Skrivebordet er barnestrrelse. Det skal males(selvflgelig) , f nye knotter og nye ben. Tusen takk til " Rotehuet" som anbefalte meg Fretex p Alnabru.
Her p Nesya er det kanonvr i dag. Jeg skal begynne spa snen av terrassen vr slik at vi kan grille plser i solen litt senere i dag.

Christine

16 kommentarer

Hei, så fint at dere snart kan flytte inn i kjelleren igjen da! Og så fint skrivebord :-) Ha en fin dag i sola :-)

Så godt at kjelleren er ferdig og dere kan flytte inn møbler igjen.C er nå så herlig- nydelig armbånd:)Så spennende med interiørreportasje, spent på hvilket blad det kommer i er jeg også;)Ha en strålende dagKlem

Hei:)Nydelig armbånd til lille celine. Tipper hun er stolt:) Blir kjempe spennende å se interiørrepotasjen fra hjemmet ditt:)Du har et utrolig nydelig hjem:) elsker stilen din:)Lurte litt på om jeg kunne spørre deg om stuebordet ditt som du har malet hvit. Jeg har omtrent det samme bordet + et lite bord i samme serie, som jeg har fått etter foreldrene mine. Tenkte å male det hvit, og lurer på om du pusset det ned først og hvilken maling du brukte, vann el. oljebasert og farge?:=) Klem Rachel:)

HeiKjempefiiiiiiiiin blogg du har. Faktisk så fin at jeg har lagt den som startside.Det er så inntresant å se hvor fint dere har det hjemme.Jeg ser på noen av portrettene av barnet ditt at du bør prøve å bruke litt mindre dybdeskarphetDa kommer hovedmotivet bedre frem.Hilsen fotograf GEAS WOLD (hehe)

Hørtes bare såå koselig ut å grille pølser! Takk for god idé! Her på sørlandet er snøen nesten helt forsvunnet og solen varmer skikkelig godt i le-krorken. Lykke til med skrivebord-prosjektet, høres ut som den kan bli lekker!

Gjett om æ gleda mæ te å se bordet ferdig..med fine knotta...Du e så heldig som har eget rom te syinga di....ha en fin grillfest på terassen...her e det lite som minne om vår i allefall

Hvordan bruker man mindre dybdeskarphet? Jeg setter på utomatikk og knipser i vei. Er det kanskje feil objektiv jeg bruker til portrett?

Så morsomt at du fant noe du likte på Fretex :) Blir spennende å se hvordan skrivebordet blir. Jeg har funnet mye i den butikken der selv, lagde meg et stuebord av 2 nattbord...tenkte jeg skulle legge ut et bilde av det, men det får vente til jeg kommer hjem. Er ute på jobb nå.

Så deilig at kjelleren begynner å bli ferdig snart. Ha en fin kveld.

Hei, vennen. Så deilig at kjelleren begynner å bli ferdig. Ha en fortsatt fin kveld :)Hilsen B. T-J

Så deilig at kjelleren er tørr og klar for innflytting igjen. Og jeg gleder meg virkelig til å se hvordan skrivebordet blir - helt sikkert vellykket!

RachelBordet puset jeg litt, før jeg grunnet med heftgrunning, og malte med superblank OLJE maling. Husk å bruk ren pensel på oljemalingen og vask bordet etter pussingen godt med salmiakk vannlykke til

no problem.dybdeskarpheten styrer du med blenderen.eks. 3.5 er lite 22 er mye22 bruker du med hell på landskapsfoto mens 3.5 - 5.6 er bra for portrett.

Så nydelig skrivebord:))) Kommer nok til å bli kjempefint!!Leter etter noe lignende til min også, men jaggu ikke lett å oppspore.. Så heldig var du som fant det:)Ha en riktig fin helg.Klem Tonje

Heisann! Datt innom bloggen din,å syns den var kjempe fin. likte masse utav tingene. Ser du har tilhørighet til Narvik,der jeg bor og kommer ifra.Ønsker deg en riktig flott helg! :)

Tusen takk for svar ang. maling av bordet:)Jeg skal prøve å gjøre mitt beste;)Blir spennende, alltid så artig å se forandringen fra skrot til skatt:)Ha en fin helg:)Rachel

Skriv en ny kommentar