hits

Broderi og Sol vs Sn

I gr fikk Janomen trimmet seg litt. Jeg broderte endel ting som stod p "to do" lista mi.
Blandt annet er Silje Vaniljes premie(endelig) ferdig. Jeg har hatt litt drlig samvittighet for den, men n er 12 servietter snart p vei til Silje Vanilje.
Jeg tar n imot bestillinger p monogram servietter. Send meg en mail p christine@hvitstil.com
Tusen takk for alle God Bedringsnsker jeg har ftt til Celine. Formen hennes er ganske laber.

Celine sov mye i gr, s innimellom gikk jeg ut i solen p terrassen- i shorts! Da jeg satt ute i varmen sendte min venninne i Troms meg dette bildet tatt ut av hennes stuevindu!

Tro om Husets Herre mtte ut med snfreseren?

Ha en fin mandag.
Christine
17 kommentarer

uff stakkers de i nord med snø enda.. åsså sitter vi i nydelig vårvær!! Men de kan trørste seg med at det iallefall er gråt ther idag! Nydelige de serviettene du broderer:)

Fantastisk fine. Du er dyktig. Jeg var der jeg tipset deg om i dag, masse fint fra det jeg trodde du ville likt. Håper Celine blir fort frisk.Grete

God bedring til lillesnuppa!! Håper hun fort blir frisk!!Utrolig lekre servietterdu lager!! når anlednigen byr seg,mailer jeg!!

Knallfine servietter!!Oioi glad jeg ikke bor lengre oppi nord altså!! brrr... Nå er hvertfall jeg klar for sommer!:)

Ja her nord er d full vinter igjen,-drømmer meg bort i vårbilder her i blogglandia enn så lenge :) Så nyyydelige servietter,-du er utrolig flink :) Hva tar du i pris pr stk. ?Elisabeth

Kjære deg.. det er de vakreste servietter jeg har sett.. Kan jeg velge bokstaver?? jeg ønsker å bestille 6 stk... Du er jo helt fantastisk flink!! hurra.. jeg gleder meg villt!!!ha en deilig dag..

Hei igjen.. jeg bestiller enda 6 til jeg med et annet monogram også hvis det er ok.. så 12 stk tilsammen da... hurra!!

serviettene med monogrammene er flotte....eller nydelig e vel heller rette ordet...Snøen tina faktisk her nu....jippi.....

Hei. Er ofte innom bloggen din, du er så kreativ at jeg blir helt imponert. Anita

Nydelige servietter, hva koster det pr stk m 2 bokstaver? God bedring til Celine!Hilsen Hilde

Hilde og Black and WhiteSender dere meg mail på christine@hvitstil.com

Oi... godt at vinteren er over her kjenner jeg. Nå er et vår og varme som gjelder. Så nå får jeg komme meg ut på verandan og ordne litt der.Ha en fin dag!Hilsen Ljo

Husets Herre har gjort fresejobben i dag. Det er bestilt snestopp nå!

HeiJeg are lurte på hvorfor du bytte ut den andre broderimaskinen. Jeg har så lyst på en selv. Var det noe galt med den første siden du valgte å kjøpe en ny så fort?

Hei AnonymDet var ikke noe galt direkte med den første, men jeg avanserte kan du si. Janomen er rett og slett fantastisk.

Serviettene dine er helt nydelige! :o)

OJ OJ OJ!:) Så FINE serviettene ble!!:) Du er så utrolig flink!! Gleder meg supermasse til å ta de i bruk!:)Klem fra Siljeps: Du må ikke ha dårlig samvittighet!:) Synes at det er imponerende at du i heletatt får tid til halvparten av det du gjør jeg!:) ..Og den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves vet du!;)

Skriv en ny kommentar