hits

Ny kjole i Gjenbruk/Japansk

Janomenn og jeg har laget ny kjole til Celine. Hun skal i bursdag i helgen, og trengte noe fint ha p seg.
Kjolen har jeg laget av en gammel skjorte etter Husbonden og det japanske babushkastoffet jeg bestilte for noen uker siden.

I utgangspunktet trodde jeg at jeg hadde nok babushkastoff til en hel kjole, men bommet litt p hvor stort en halv yard egentlig var. Egentlig var det bra, for jeg syntes det ble fint med bltt og babushka.
Knappen er ogs bestilt fra Japan.
Kjolen er merket med Celines navn og "mommy and me" som jeg merker alle mine kjoler med.

Jeg lagde ogs en stabel servietter som snart skal pynte opp ett konfirmantbord p vestlandet. Bilder kommer, men n ma jeg g for sangfugelen Celine vil leke.
God Lrdag.
Christine
23 kommentarer

Alldeles nyyyydelig...og helt unik;)

så flink du er.. Kjempeflott kjole, så gøy med noe ingen andre har!!Ha en fin lørdag..klem

Så utrulig flott den kjolen var. Jeg kom plutselig over bloggen din, nydelig blogg!! Legger meg til som følger. Go helg.

det ble en helt nydelig kjole... helt unik og vakker:)

for en flott kjole!!! er helt imponert over at du syr så flott og har lært deg det gjennom en bok:) celine er en heldig jente som får så fine kjoler.Hilsen Isabell

Den var knallfin.Veldig fint slik du gjorde bak. Ha en fin lørdag..

Noe så lekkert!! :))) Du er så flink!Elsket stoff og farger. (Jeg er litt blå og er lykkelig hver gang jeg finner blå jenteklær)

God morgen,så søt kjole!Den knappen var veldig fin :o)

Så knallfin!!! Du er kjempeflink :D Kjøper du mønster eller er den egenkomponert? Kunne hatt lyst å prøve på noe slikt!

Du er så flink! Jeg er imponert over alt du lager! Og spesielt siden jeg mener å ha lest at du begynte å sy for et år siden!Ha en fiiin vårdag!Hilsen Amélie

Så original og morsom ide, kjolen ble kjempe fin, du er utrolig flink!Ha en fin lørdag, vi skal i konfirmasjon i ettermiddag!Klem

Nydelig! Utroli fin:) du er flink!

Så søt!! Det babushka stoffet passet utrolig godt sammen med det andre!

Nok en flott kjole til Celine :)Jeg skal også bestille stoff fra de nettsidene du tipset om - litt artig med litt anderledes stoffer enn stoff og stil. Men ikke et vondt ord om S&S da, - for vi er veldig veldig glad i den butikken og deres utvalg. Fortsatt god helgKlemmer fra vestfold..

Hei, Åh så nydelig kjole. Velkommen til å vinne romantisk fugelbur hos meg. God helg fra Siv

For noen flotte kjoler!Liker spesielt godt "mommy and me" merket som du broderer inni kjolene. Orginalt:)

Du er bare så utrolig flink!!!!

Fantastisk flink du er å manøvrere symaskinen din, ble skikkelig inspirert nå... Blir nok en symaskindate på meg i løpet av helgen. Likte utrolig godt armene :)Er den selvkomponert eller har du mønster?Ha en super lørdagskveld*Siv*

saaa fin kjole! Du er saa flink! Hilsen fra östkysten av Ísland

Hei! Fikk et lite tips av èn av dine naboer om at jeg måtte ta en titt på denne hjemmesida...og hvilket tips! Det er jo en helt fantastisk fin hjemmeside, full av tips og inspirasjon... Tusen takk... ;)så lurer jeg på om du tar på deg oppdrag med å lage/sy klær?Har en gutt på 2 1/2 år og er lei av mørkeblå og sorte klær med flammer og andre tacky mønster på... synes utvalget til gutter i de fleste barnebutikker er altfor dårlig...Så hvis du tar på deg oppdrag... eller har noen idèer setter jeg veldig stor pris på det.Takk igjen for kjempefin lesning.Hilsen mammaen uten strikkepinner og symaskin... ;)

Skriv en ny kommentar