hits

Bursdag og hjemmesydd gave

Celines venninne Sara ble ett r, og jeg sydde en babushka.kjole til henne. Siden Saras mamma er veldig glad i lilla, ble kjolen lilla!


Janomen og jeg broderte og sydde til klokken var over to natt til sndag. Jeg blir s revet med nr det er s gy at jeg klarer ikke legge meg!
Kjolemerket mitt "mommy & me" og bursdagsbarnets navn.

Babushkastoffet, med litt mindre dukker enn det var i Celines kjole.
Her har bursdagsjenta ftt p seg kjolen, jeg har sydd den i str 2 r, s hun har litt vokse i.
Her er Celine og Andreas. Celine er opptatt av kle p Andreas capsen, akkurat som hun her hjemme skal kle p dukken sin. Andreas synes ikke det var like gy!
(Jeg pleier ikke ha med bilder uten ha spurt, men hper det er greit denne gangen Sonja)

N snart skal Celine og jeg i pen barnehage, med de andre jentene fra barselgruppen som ikke er begynt jobbe igjen. Det er utrolig koselig bde for barna og oss mammaer. Anbefales.

Christine
15 kommentarer

Oj, morgenfugl, jeg må si jeg blir impornert med innlegg som er fra før kl. 7 også mandag morgen!Nydelig kjole, du er så flink :)Så gøy at de nesten er lik og dette er virkelig et samleobjekt iom at det er brodernt navn i nakken også, helt skjønn!Jeg ble så fasinert av husene i bakgrunnen på bildet av Celine på vei fra bursdagsselskap, kan du gi meg et hint om hvor det er? Jeg er jo veldig begeistret for funkisstilen og disse var litt i min gate :) Fikk lyst til å utforske området nærmere. Du trenger selvfølgelig ikke å gå i detalj med full adresse!Kos dere med åpenbarnehage, det gikk Sofie og jeg på også, hun og jeg var jo hjemme til hun var nesten 2 år så det var gull verdt med åpen barnehage både for små & store!Ha en skjønn solskinnsdag, klem ann-christin

Hei! flotte kjoler du syr..så flink du er:) Er det på Nesøya at det er åpen barnehage..er det ofte?

Hei og riktig god morgen... Jeg har fått serviettene.. gud så flotte... jeg vet iallefall nå at du har oppdrag fra meg hver eneste mnd... for dette må jo være den perfekte julegave... tusen tusen takk.. Jeg må legge ut bilder av de litt senere idag... Vil du sende meg kontonr. ditt på mail til meg? ha en deilig dag... Du er så flink å sy... Jeg fikk symaskin til min bursdag i desember.. men enda ikke turt å prøve den... Må si jeg virkelig blir inspirert av deg.... Tomine...

HEi!Så fin kjole du har sydd, igjen ;) Jeg synes de er så utrolig nydelige ;)Kos dere med åpen barnehage, det har vi her i byen også, og det er utrolig populært!Ønsker deg en god mandag!Klem Beth

For en flott kjole:)Og lilla er jo så flott. Os så er du så flink med symaskinen. Min står og støver ned *rødme*Ha en fin fin dag:))

For en nydelig kjole du har sydd til din søte prinsesse, og i bursdagsgave :) virkelig gjennomført gave.. en gave med sjel :)en liten utfordring finnes på bloggen min :)

Hm. Du syr mye flott på den Janomen din. jeg er litt nysgjerrig på ca hvor mye man må ut med for å få en maskin av den kvaliteten med de funksjonene som den har? En Janome er vel ikke en Janome går jeg ut fra?

hehe...morsom billedserie av ungene...nusselig..men kikker du innom hos mæ, har æ nå som e vel så nusselig....kjolen eller kjolan va steikanes fin som vi si her nord

sicken jätte fin klänning jätte söt!

Nydelige kjoler!Du er veldig flink!!!

Den Janomen din; hvilken er det og vet du hva den ca ligger på i pris?

Såå nydelige kjoler:-)Janomen din er en av de avanserte skjønner jeg, har en selv..!Utrolig inspirerende å besøke bloggen din!Ha en fin uke, klem Hege.

Må jo bare få meg ei jente så æ kan få kjola hos da:) De e jo såååå fin!! Morsomt å se Andreas, han e jo et sjeldent syn:)Klem!

Så herlig blogg du har og mye artig & nyttig innhold, he-he :D Tar gjerne turen tilbake til deg, så jeg linker deg om det er i orden?Ha ei fortsatt herlig 17. mai-helg!

Hei, hei!! Jeg har akkurat skaffet meg en brukt Janome Memory craft og lurer på om du bruker et dataprogram eller om du bruker de innebygde broderiene på maskinen når du broderer monogram?? Hadde vært supert om du har tid til å svare meg i din hektiske hverdag (skjønner ikke hvordan du rekker alt sammen!! )

Skriv en ny kommentar