hits

Christiania Glasmagasin

Tro om Christiania Glasmagasin er p randen til g konk, eller om de serist mener at de feirer 270 rsjubileum, med tmme butikken for varer???? Skalkesjul???? Samme for meg, jeg er glad for salg. (og jeg var ikke alene om det, for si det mildt- det var sikkert 800 grader der inne og 800 meter lange ker)

Hovedtanken var at jeg skulle kjpe bryllupspresang til venninnen min. Jeg tenkte at jeg skulle vre lur og f kjpt dobbelt s mye for pengene jeg hadde tenkt bruke. Den gang ei. Ikke en eneste ting p lista fantes igjen i dag! Ikke en!!! Derimot fant jeg noen ting fra min egen private liste:
I forrige uke var Husbonden, Celine og jeg p middag hos snille naboene(tidligere referert til som snille strikke Gunhild). Herren i huset hadde laget en helt super fiskegrateng, og jeg ble inspirert. N har jeg kjpt en ildfast form med hye kanter, s n skal det bli grateng!
Jeg kjpte dene fuglemateren fra Eva Solo. Har hengt den opp utenfor vinduet Celine pleier st titte i. Pappa hadde den samme p landestedet vrt i Nord, det tok en stund fr de sm pipene turte ta den i bruk, men nr de endelig kom- da var det stas!!!
Jeg kjpte ogs denne tempraturmleren fra Georg Jensen. Bilde mtte jeg hente fra Georgs hjemmeside, for min ligger enda i eska!

Elles kjpte jeg en haug med greier p bestilling fra Nord. I tillegg fant jeg champagne korker, ostehvel og en kntte kakeform til Celine.
Sist vi hadde besk av en av Prebens venner kommenterte han at jeg serverte kake med ostehvel og fiskespade. Han mente han skulle ta bilde av det og vise det p bloggen *ler* Ja, for jeg hadde faktisk bare en kakespade, men ikke n lengre!

N skal jeg sy litt p Janomen, han har jeg savnet den siste uka. Jeg sydde en gul joggebukse til Celine for to uker siden, den ble litt i strste laget, s jeg skal prve meg p en ny n! Utrolig gy er det, og veldig tilfredstillende se at jeg kan lage noe selv! Anbefales.
"Mor i Nord" har gtt p kurs og laget sin egen kniv (samekniv), og det frister veldig! Hvis noen vet av slike kurs i Oslo/Asker/Brum, s er det bare pirke meg i skulderen.

Christine
13 kommentarer

Mulig friundervisningen har knivkurs, mener onkelen min har gått på et slikt i Asker.

Christiania glassmagasin har slitt i flere år.Sist gang berget de seg med å ha 30% salg i et halvt år var det vel.Mon tro hvor lenge de kan klamre seg fast.Knallfine bilder fra ferien:)Ser utrolig deilig ut, med en sånn ferie:)

Kjenner det skjelver i kroppen når jeg leser om innkjøpene dine! Skulle så gjerne hatt den butikken i nærheten (nærmere enn 4 timer med båt) De har jo så mye fiiiint *sukk*

Har ikke de her lengre for de gikk konk her allerede i fjor i april så der kan jeg ikke sette meg inn men det er skummelt hvis disse også som er så innetablerte må gi seg. Ha en deilig fredag. Klem fra Elin:O)

Flotte bilder fra ferien ja....du verden som du ha handlet..men det e arti å vær på salg....ildfaste formen var flott...ha en glitrende pinsefredag...unge frk sjøl har arb.helg

hejja blånst! i kjæm ikveld, og henta serviettan-- du e en ræser med maskina.. SÆLVSAGT kjæm dokker søndagen, det e jo familiebursdag, og dåkker e jo sællskrevven!! kom tidlig.. æ træng hjælp tel baking!! *ho Ho* sees ikveld!!

Hei! Undersøk med Husflidslaget i Asker, de kan nok hjelpe deg skulle jeg tro. Evnt bladet Norsk Husflid (og redaksjonen der), Heimen eller Husfliden/Norsk Flid. Jeg laget kniv da jeg gikk på folkehøgskole, og det kan anbefales ja! CG ja...jobbet der (Sandvika Storsenter) før jeg flyttet på landet (fjellet). PP i Porsgrunn har visst flagget ut og Atle Brynestad vil(le) jo selge Steninge Slott i Sverige...Synd om selskapet går konkurs :o( Hadeland Glassverk er vel kanskje den eneste delen av selskapet jeg ikke har hørt har problemer (skjønt det kan vel tenkes de har det likevel...)Turen deres fristet virkelig! Har lysst på en tur i løpet av sommeren, til en storby (bare oss voksne). For shopping og kultur:o)

Hei snuppa! Så mye fint du har kjøpt, kan tenke meg du var på oppdrag fra Nord, her har hun jo kjøpt opp det som var i butikken.. (neida, men hørte rykter om at hun fant mye hun "trengte") *Smil*Haåper alt er bra og at vi sees snart! Klem:)

Så mye fint du har fått deg Christine. Den fuglemateren har jeg ønsket meg lenge. Men kaos på Glasmagasinet orker jeg ikke nå :-)Har forresten fått mail om at de fikser kullsyremaskinen, med lang utredning om hvorfor, så snart blir vi miljøvennlige her i heimen også. Så ut som dere hadde en toppen tur på cruise. Håper "vennen" ble godkjent. KLEM MARIANN & EMILIE

Jeg lurer meg inn her:)Vil bare si, at det finnes veldig mange fine bøker om å lage kniver- og at det ikke er en vanskelig operasjon:) På gode jernvarebutikker har de alt du trenger, og så er det bare å kose seg videre. Kurs er jo mer sosialt selvfølgelig, og morsomt! Men som kveldspuslehobby er det heller ikke å forakte altså:)

Veit at Christiania Glasmagasin skal legge ned fleire filialar. Kanskje eit forsøk på å berge nåkkren av dei største butikkane?

Jeg har noe til deg på bloggen min... :o)

hei....pakke er herved avsendt celine...gi meg ei tilbakemeldig dersom de ikke faller ismak, eller ikke passer, så ordner jeg det...vil at du/henne skal bli fornøyd

Skriv en ny kommentar