hits

Lag en blogg bok

Jeg har lenge tenkt p hva jeg skulle gjre for "sikre" bloggen min for all fremtid. Jeg legger litt tid i den, og det er jo p mange mter blitt en dagbok for oss. Jeg har snakket med ett bok-binderi som kunne lage en bok til meg om jeg selv printet ut bloggen. Pariret var kjpt inn og jeg var klar til printing da Gjertrud sendte meg denne linken!


Bloggbok for 2007 og 2008 er n bestilt- mye billigere enn om jeg skulle printe selv!

N kommer strax rets ved!
Christine
21 kommentarer

For et godt tips! Jeg sier det igjen jeg: Du er helt utrolig på å tipse altså! :D Klem

Supert tips! Tusen takk! Eg har tenkt på det mange gongar at eg skulle ha tatt vare på det eg skriv og lagar og ikkje minst alle FØR-bileta som eg har sletta... *skamme seg*Når året er omme skal eg få laga meg ei slik bok, linken er lagra:)Anita

Å supert tips! Denne siden har jeg lagt til mine favoritter på dataen, så da er det bare til å bestille når tiden er moden :-)

så lurt!! det vil jeg også gjøre:)

Takk for tips! Det skal jeg prøve:)Tonje ♥

Takk for tipset! Sender det videre til mine egne lesere jeg, håper det er i orden.Ha en fin kveld videre =)

Jeg begynte å laste opp bloggen min for noen uker siden, men så gikk maskinen varm. Og da gadd jeg ikke begynne på nytt.Men takk for påminnelsen, jeg skal også få min mellom to permer ;o)Det er jo etterhvert blitt en del av meg/oss så hvorfor ikke? Tenker på den reklamen på Tv hvor han spør om hvor fremtidige generasjoner skal lete etter gamle kjærlighetserklæringer. I syberspace... Nei, nå sikrer vi de noe i papirformat hvertfall.Tuddelu!

For en super ide!!

Smart altså! Boken kan nok bli et kjært minne, det er jo en super dagbok over deres hverdager, og det er jo slik at livet har flest hverdager og de må nytes og huskes :-)Lurer på om du skal blogge noe om alt det du shoppet til lille Celine før barnehagestart? Mener du skrev noe om at du skulle vise bilder av det? Jeg har en som nettopp har startet barnehage og vil gjerne ha tips om utstyr.Super blogg, hvit stil er min favorittblogg :-)Klem trofast leser

Heisann!Jeg vil også gjerne ha en liste med bilder over hva man trenger til bhg start.Kamilla Løsenslutt

Åh, så utrolig morsomt. Takk for tipset! Håper du viser oss resultatet når boka kommer i posten! Greit å ha deg som "prøvekanin" først :)

Må sjekkes ut. Utrolig smart tips. Hadde vært artig å samle alt som har med oppussingen av huset i en bok... Jeg får se på det. Ha en fortsatt fin kveld.

Kjempe bra tips!!!Har tenkt på dette selv, men viste ikke hvordan jeg skulle gjøre det. Det er som du sier, bloggen er en dagbok for meg også :o)Et supert tips, har laget linken og skal få laget meg en slik bok når jeg har blogget litt mer... Klem fra Mette

Så flott at du delte dette med oss andre! Håper å treffe deg på Lillestrøm??? Hørte at du kanskje skulle dit? Snakk med Aase - vi har felles skyss fra Drm/Lier!!! Klem fra Gro

takk for kjempe tips:)ha en fin kveldklem edda

For en god idé! Takk for tipset:)

Utrolig godt tips, det er mye man skriver som det er fint å spare på!~Linn

et godt tips. lurte veldig på hvordan jeg skulle gjøre dette.. det er en slags dagbok. og jeg tenkte at una hadde likt å se den om noen år.

Kjempefin blogg du har! Masse herlig inspirasjon, jeg legger meg gjerne til som følger hos deg!Har akkurat selv startet ny blogg. Veldig hyggelig hvis du har lyst til å komme en tur innom.Har også lagt ut en liten giveaway. Bli gjerne med.:-)

Tusen takk for tipset!

Skriv en ny kommentar