hits

Hvit og rosa slyfe

Serviettene til budgiveren med hyeste bud er ferdige og pengene er p innsamlingskontoen.
Tusen takk til budgiveren.
Selvsagt mtte serviettene f en rosa slyfe :)
Frk Bussoli med perlekjedet sitt og hvit slyfe i hret!

N skal jeg lage klar middag til husbond og barn, slik at vi kan dra handle fr sovetid. Julepynten er kommet p IKEA og det skal handles til bde bussolifamilien og kusiner som ikke har IKEA i umiddelbar nrhet !

Ha en herlig onsdag.
Christine
12 kommentarer

Lenge siden jeg har vært inne på bloggen din:) Så stor og nydelig Celine er blitt... Hun har alltid vært nydelig, men hun har jo blitt så stor...Skulle absolutt fått henne og Oscar til å møttes snart:)Ha en fin dag...Klem:)

Snille, søte kusina mi! Takk for at du er IKEAs utsendte. Setter stor pris på det. Søte Celine, perlekjede til en virkelig prinsesse!Klemmer i massevis fra meg til deg:)

Hvilken søt prinsesse du har.Gjett om jeg fikk lyst til å ta meg en tur til IKEA nå?Hmmm, var der forrige onsdag, så det spørs om mannen i huset setter foten ned denne gangen.....Får vente til forkjølelsen er ute av kroppen i alle fall. Må si det begynner å bli rimelig kjedelig å slappe av hele tiden ;-)

De ser berre heilt fantastiske ut:) So flink du er, gledar meg til å få de i posten:) Anita

Gleder meg til å se hva du finner på IKEA i fjor var jeg skuffet over julepynten deres, men i utgangspunktet ELSKER jeg IKEA !klem til deg

Lycka till med shoppingen då!! :-) Kram Alexandra

Hihihi... Kom jo på at dere nesten ikke har julepynt, etter kransepisoden. ;)Kos dere på Ikea! :)

Takk for påminnelsen om Ikeas julekolleksjon. Har pleid å hamstre innpakkningspapir om de har det jeg liker. De broderte serviettene er nydelig, og du inmoperer med innsamligsaksjonen. Jeg har selv en hang til ting med monogram, og disse var bare lekre.

Lekre servietter til vinneren av auksjonen!! Såklart de måtte ha rosa sløyfe!!Celine kolleksjon bør slå godt ann den altså. Hun er jo allerede godt igang!!Heldig alle dine venner og familie der nord som har deg!! Verst for Preben på flyet kanskje??Sees snart håper jeg!!

Hei Christine!Du lager så utrolig fine servietter, kjenner jeg kunne ønske meg noen slike. Lager du også på oppdrag? Evt pris?Nydelige lille Celine! En ordentlig prinsesse med perlekjede:) Fikk jeg tips til aktivitet jeg kan prøve med snuppa mi. Hun er 2mnd yngre enn Celine.Ha en fin dag!

Jenta di er bare sååå skjønn! :) Så bra du sa fra at julepynten har kommet til Ikea, jeg bor 4 timer unna nærmeste Ikea men nå er handlelista så lang at jeg må finne en dag å kjøre oppover dit snart, tenkte å vente til julepynten kom så takk til deg- da blir det snart ikea tur på meg :)) Juhuu :)- Tanja

Skriv en ny kommentar