hits

Jippi- kjkkenet er ferdig!

I gr kveld fikk vi opp bilde p veggen og en lyslist i taket. Hele jobben er gjort uten kjpe s mye nytt. Eneste nye er en liftgardin,kitchen knaggene og kniv-magnet listen. 
Alt er malt med Lady 0500-N. Frst to lag med kvistlakk. (jeg er livredd for at kvistene skal bl), s sperregrunning , s tre lag maling. I taket bruker vi 80 glans og p veggen er det 15 glans.



Bordet er gammelt og det vil jeg ikke male. Jeg er p jakt etter ett brukt lintyskap til denne veggen, men har ikke funnet det enda. Bildet er ikke det fineste jeg vet om, men det hrer rett og slett hjemme i Gjestehytta!

Seilbten tok jeg med fra huset p Nesya. Deilig utsikt fra kjkkenet, solen er tilbake og skinner inne p veggen vr!

Knaggene kjpte Mor i Nord p Himmel og Hav p Andenes. Jeg vet ikke hvem produsenten av disse knaggene er, men en leser fortalte at de fantes p Bohus ogs.

En vase som egentlig hrer til i Hovedhuset, men enn s lenge har Gjestehytta lnt den. Denne er og fra Himmel og Hav. Tulipanene har Celine ftt av Beste Jens.

FR:
Slik det var fr vi malte. Jeg er ikke flink til holde orden p pene hyller, s de er tatt vekk.

N holder jeg p avslutte malingen i den ene delen av stua. Siden vi bor litt trangt, s m vi dytte ting litt rundt og male litt av gangen. tmme stua er umulig mens vi bor her!

Christine

67 kommentarer

Så utrolig flott det ble! Et bevis på at det ikke alltid er penger som skal til (men iherdig innsats:-)

Det ble virkelig flott Christine....litt av en jobb da, men når resultatet blir så fint...og sååååå mye bedre, er det verdt det....lykke til med resten av jobben.klemmer fra Monja

Lekkert Christine! Rett og slett lekkert!! :D*klem idun*

Hei,Det ble jo kjmpefint, så mye stiligere med hvitt i stedet for gulnet furu. Glansgrad 80 i taket var supert, det skal jeg jammen bruke i taket på hytta, som skal males til våren..Ønsker deg en fortsatt fin onsdag.Hilde B.

Du og du så flott og lyst det ble!! Utrolig lekkert !!

Ja, du snakker forandring! :)Flinke, effektive deg! :)Vibeke ♥

Det ble helt fantastisk fint synes jeg. Tenk at det er mulig!! Dere er flinke!!

Wow! Hva du kan trylle frem med hvitmaling. Det må være litt av en jobb å forvandle en furu-gjestehytte til hvit! Hvor finner du all den energien? Imponerende:)Lykke til med stua:) Gleder meg til å se resultatet.Midtuke klem

Kjempe koselig!!Hilsen Liv

Wow - fra typisk fjellhytte til smashing sørlandsidyll! (og alt i Nord Norge!) Utrolig imponerende!

Sååå flott det ble, Christine!! Hvilken forskjell litt hvitmaling gjør!? Fantastisk!!Masse lykke til videre!! Dere er flinke:)KlemAnette:)

Så lyst og lekkert det ble:) Sikkert godt å være ferdig med dette, men nå står det vel flere prosjekter for dør om jeg ikke husker feil... Gleder meg til fortsettlesen :)

Argh, nå vart heile kommentaren min sletta trur eg. Uansett: knallfint resultat og såå flinke de er. Ha ein kjempefin dag, klem frå Linda

Gratulerer med nytt kjøkken! :)Ser at du har blogget litt om dine kjøp på GlasMagasinet, så tenkte jeg skulle stoppe innom og fortelle at vi fortsatt er her, og har kommet med blogg vi også! ;)http://cgsandefjord.blogspot.comEnn så lenge er det butikken i Sandefjord som blogger, men kampanjene som ligger ute nå i februar, gjelder for hele kjeden.. :)Besøk oss da, vel?:)

Så UTROLIG lekkert det ble!! Må si dere står på :) Utrolig hva litt maling og ikke minst innsats kan gjøre. Ser ut som et perfekt lite sted å bo og feriere :)Klem Lycheli

Så utrolig flott resultatet ble! Jeg er dypt imponert over hvor mye dere har fått gjort på kort tid :)Lykke til videre!

Oi så lekkert det ble :) Lyst og trivelig<3 Og alvevasen er noe som står høyt på ønskelista hos meg :) Ha en fin dag.

Wow... :o)Det ble jammen fint!!Klem Fredrikke :o)

Så fint det ble med litt maling! Vi har også et slikt bord på vårt landsted. Det har to tilhørende stoler med 3 ben og er malt mørk-mørk rosa. Ikke noe jeg ville valgt, men det hører liksom med!

Så flink dere er.Det ble utrolig flott.Mvh Wenche

v e l d i g v e l d i g fint! :)

Lovely! <3 Like a dream...

Jeg leser og leser på bloggen din, men nå MÅ jeg bare si noen ord! Hvor i all verden tar du all energien fra? Du er definisjonen på Fru Effektivitet, det er jeg overbevist om :) Kjøkkenet rekker ikke å bli ferdig før du er igang med stua, og aller først var det gangen... Hadde jeg hatt en hatt, så skulle jeg tatt den av for deg! OG - skulle du bli sugen på en tur sørover og trenger flere prosjekter, så skal jeg helt sikkert finne på noe her hos oss til deg! Har du tenkt på å gjøre dette til en karriere?? Ha en strålende dag med dine kjære og nyt den fine hytten dere lager!!!

Kremt - den forrige meldingen var skrevet av meg, AstridVU og ikke egentlig ment som fra Home&Cottage, men, men - sånn går det når man ikke logger seg ut først :)

Det ble utrolig fint! :) Kjøkkenet virker så mye større og luftigere. Svigersene har hytte på Altevatn (indre troms) og der er det veldig likt slik gjestehytta deres er og jeg skjønner at det lett kan bli mye lysere og finere der uten at det skal koste skjorta! :)Klem

Så utrolig fint det ble, godt jobbet...

Fantastisk flott, jeg har nettopp gjort det samme og vet hvor MYE arbeid det er å male et kjøkken :)Hurra for effektive deg!Kjekt å følge med oppussingen deres*Siv*

Det var forskjell, ja! Kjempefint ble det! Koselig med maritim stil ved sjøen. For oss som bor på fjellet blir det litt krasj, selv om jeg liker stilen (særlig New England-varianten)! Kanskje derfor jeg sverger til Home & Cottage, den stilen passer ihvertfall hos oss!

For en forandring, virkelig flott resultat! Har du noen hemmelige triks for å få så mye energi, helt beundringsverdig hvor mye du rekker... og alt blir like bra:)Mener jeg så i et av dine tidligere innlegg at du bare brukte vannbasert maling, hvis jeg ikke husker helt feil...får du tak i vannbasert i 80 glans, isåfall hva slags merke? Lykke til med stua:))Klem Nina

Hei NinaVanlig Lady fra Jotun kommer i glansgrad 80 Christine

Jeg elsker før og etter bilder! Kjempeflott altså!!!Hilsen Camilla (Trondheim)

Jeg svarer til Mor i Nord her! :)Tusen takk for koselig hilsen på bloggen!Ja, jeg bor på Sortland. Det er mannen sin familie som kommmer fra Bardu/Setermoen, og det er de som har hytte på Altevatn. Jeg har ikke vært der så veldig ofte - faktisk bare en gang etter at guttene kom til verden, men kanskje det blir litt oftere nå som guttene vokser til! :) Og igjen, gjestehytta blir utrolig flott! Utrolig hva maling kan gjøre!KLEM

Wow så flott det ble, den utrolige forandringen bare med litt maling.

Det ble skikkelig forvandling! Gøy å se hvor mye større alt virker når d blir lyst. Tenker at mor i nord er fornøyd også:-) er en sånn jobb ingen syntes er gøy, og som blir utsatt i det lengste.. Dere har vært kjempe flinke!

Så utrolig fint det ble:-) Hvilken forskjell maling kan gjøre!! Janne Lillian

Kjempeflott!! Du er sannelig meg driftig! Har du noen tips i forhold til skapdørmaling?Ha en fin kveld :o)

Utrolig hva litt hvit maling kan gjøre!! Det ble kjempe flott...

Wow for en forandring. Det ble skikkelig lekkert :) Utrolig hva litt maling kan gjøre :)Klem

Så flott det ble! Dere er flinke. :) Tenker det er deilig når det blir så lyst og fint.

Du er rå på malejobber da. Dette ble lekkert! :-) Ble så inspirert jeg at nå skal jeg i gang på mitt kjøkken, kanskje til heglen. 005(0) here I come !!

kjempenydeli! :)Helt utruli førr ei forandring d bli av litt maling ;)Stå på videre!Trine

WOW!! Det ble jo kjempefint, og så mye større det ser ut!Moro å følge med på oppussingen deres :)

Så flott det ble! Elsker å se før og etter bilder:) Dette var en stor forbedring! :) Ser ut som om dere har det nydelig der oppe! =)~merete

Det ble kjempe fint, så utrolig flink du er!kos xxxxx

Nydelig ble det! Har du malt kjøkkenskapene i samme type maling som veggen?Gleder meg til å følge prosjektene dine :-)Heidi

Hei!Dette ble en total makeover som virkelig ga resultater! Gøy å se at man kan gjøre noen enkle (men tidkrevende) små ting, og dermed er kjøkkenet ett helt annet!Kjempe fint!Hilsen Hverdagsspiren

Jeg må si du er veldig flink :)Er innom siden din nesten hver dag, du har mye inspiriasjon.Hilsen Linn

Hei :)Du har en kjempe fin blogg, må si du er kreativ.Jeg er innom nesten hver dag.Hilsen fra Linn

Utrolig for en jobb du gjør, men det må jo være gøy når resultatet blir så bra!!! Ser jo ikk eut som samme kjøkken på bildne, utrolig hva maling gjør...Klem Annette

hei hei! så flott det blir! ser ut fra vinduet at dere ligger litt lengre inn enn vår hytte:) vi har den med det rare naustet - den sjokkrøde trekanten på vei innover:)er på vei opp i helgen, hvis du vil ta en bloggekaffe i byen:)

For en forandring. Det må føles så deilig. Lyst og flott:) En kjempejobb:)Klem

Hvitt er stilig, gjorde kjøkkenet mye lettere og mer luftig :)Ble veldig fint og stilig knaggrekke :)Ha en fin dag!klem Hege

Så fint! Er utrolig imponert over det tempoet dere har når det gjelder å få i stand hus! Vi har bodd i huset vårt i to år (og pusset opp), men det er fremdeles halvferdig... ;-)

wow... jeg er helt stum av beundring!!!!!!FANTASTISK :-)

Så utrolig fint det ble, Christine. Du er så flink!Mvh.Hilde Syvertsen Myrland

wow, for en forskjell :-OKjempelekkert ble det nå, og flotte detaljer som alltid!

Herligheten for en fantastisk forandring! Så fint å få så mange gode oppusssingstips underveis også:) Ha en fin torsdag!

Wow! Det er utrolig hva litt maling kan gjøre! Jeg hadde ikke hatt noe mot å ha et slikt kjøkken, mitt er hvitt, men alt for lite :p Dette så fint ut! :D

Så flott! Jeg er dessuten imponert over arbeidsinnsatsen med tanke på at det er flytting, småbarn som tar mer enn nok tid.

WOW! Vilken förändring! Det blev supersnyggt!Kram kram!

Gratulerer med forvandlingen. dette ble jo bare kjempelekkert! (ligner faktisk litt på vårt...) hihi. Veldig kjekt å se når man greier å gjørestor forandring med små midler. Herlig! :9 Nyt det nye lyse flotte kjøkkenet!

Wow, for en forandring :O) Utrolig hva noen strøk med maling kan gjøre :O)Ønsker deg en herlig helg!Kirsti

For en herlig forvandling av kjøkkenet, - det ble knallfint! Helt utrolig hva hvit maling kan gjøre, det blir så lyst og lett!!

Såå fint det ble! Nesten utrolig hva "litt" maling kan gjøre.Flott ble det i alle fall :)

Alve vasens designer er fra fredrikstad :o) DET er vi stolt av her nede :o)http://www.wik-walsoe.no/index.php?side=kolleksjonen&underside=alvUtrolig flott blogg & gjestehuset blir jo bare såååå skjønt !Takk for titten :o)hilsen Sylvia

Hei, veldig fin blogg du har:) Inspirerende interiør-prosjekter og spennende å følge med på flytting fra "by til land". Kjøkkenet ble utrolig fint. Skulle ønske jeg var like tålmodig som deg når det gjelder å gå løs på slike prosjekter. Lykke til videre!Hilsen nå fast leser:)

Skriv en ny kommentar