hits

Christine og sprayboksen :)

Artig at s mange engasjerte seg i ph lampen og dens videre liv. Mor i Nord kom til Gjestehuset i gr kveld med lampen og desverre har den ftt seg en "trkk", s den er litt skakk. Jeg vet ikke helt hva  jeg skal gjre med den.

Vi hadde ett bilde p veggen i gjestehytta, som skal f fortsette henge her. Eneste var at  rammen var gullfarget og det synes jeg passer drlig.
Her er det ferdige resultatet. Jeg ble veldig fornyd. 

Jeg har sprayet med chrom spray. Det er Irina fra bloggen All of Irina som kom med ideen chrom spray fremfor den vanlige slv-sprayen. Den vanlige sprayen blir mere gr, men denne blir virkelig flott. I Narvik kan man kjpe den hos Lindahls i Gate 2.Fr:

Jeg slenger med ett fr bilde ogs. Viktig huske p vre ekstremt nyaktig nr man maskerer bilde!

Ha en deilig fredag. Hvis vret bli ok i morgen reiser vi til Sverige og ser p Ishotellet og kanskje en tur innom Kiruna.

Christine
11 kommentarer

flinkesen Christine med sprayboxen,jeg skal jammen dra nytte av alle tipsene dine en vakker dag ...!her i oslo er det helt påskestemning nå ...!sol fra blå himmel og mildt å fint og masse snø, kan det bli bedre liksom .... ♥ha en fin weekend! klem

Må si at det bilde ble nydelig etter sprayingen, kom mye mer frem!

Genial den chrom-sprayen :) Jeg brukte den til å spraye noen kjedelige halmbukker til jul, og det ble überkuult!!God helg til deg!

Takk for tips om chrom spray!! Skal definitivt prøves ut!

utrolig det ble så mye bedre og jeg synes også bildet kom mer til rette.

Flinke Christine! Det ble super-knallfint det du gjorde med den rammen.God helg,Line

Oj oj oj så langt har jeg faktisk ikke tenkt at man kan male/spraye om rammen.Jeg hadde tenkt å sende et bilde inn til omramming og det hadde kommet på endel hundre lapper.Så tusen takk for at du fikk meg til å tenke enklere og billigere.

Det var veldig lurt, har hatt lyst til å spraye mye om til sølv, men som du så det blir mere grått enn sølv.Mange fine tips å komme med :)Ha en fin kreati helg

Hei,jeg titter ofte innom bloggen og har så ofte lyst til å legge igjen en kommentar, men har ingen blogg så da får det bli under "anonym" da..... Du har en energi og en gjennomføringsevne som er utrolig- og så fantastisk du får det til!! Kjøkkenet ble så lekkert- og nå også rammen på bildet- så mange gode tips! Beste hilsen Dina

Hvor mange ganger sprayet du det rammet?

Viktig å være nøye med maskeringen? HAHA, festlig. Du kunne vel bare ha tatt ut bildet og glasset i ramma.

Skriv en ny kommentar