hits

Stuebordet


Jeg har gjort om litt p stuebordet. Bordet var det frste "Mor i Nord" og "Far i Nord" kjpte sammen, s jeg synes det er hyggelig ha det her i gjestehytta.  For litt siden malte vi det hvitt.

I gr kom sitatet jeg hadde bestilt fra Wallwords.com.


Det er fra en Bremnes-sang som foreldrene mine pleide spille. Teksten er skrevet akkurat slik pappa ville ha sagt det.  Sangen er helt nyyyydelig, og i dette innlegget finnes en lydfil med sangen.


Bordet slik det var fr:

Jeg har gtt nye veier (for meg) for finne bruktfunn. Siden det ikke flommer over av bruktbutikker i byen her s har jeg prvd meg p en rubrikk annonse i avisen, og jammen fungerer det! Jippi. Kommer tilbake til mine rubrikkfunn senere.

Christine

27 kommentarer

Virkelig nydelig stil på soverommet i headeren.Men hva står det på veggen der?vh Tina

Bordet ble kjempefint! Gjorde seg med tekstlinjen. Må innrømme jeg tenkte at det vanskelig kunne bli fint med den 80-tallsformen, men der tok jeg feil:)

Så flott bordet ble! Har du malt eller sprayet det? Evt hvilken maling/spray har du brukt? Slipte du det først?Jeg har et stuebord som er mørkt, med glatt overflate. Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det for best mulig resultat.Tina:)

Så fint dere får det! Jeg har lurt litt på om du kommer til å pröve deg på å male furusofaen... Er alltid spent på å se resultatene av din oppussing! Du er skikkelig flink!Bloggen min har gått fra å handle om inredning og litt til, til å handle om alt annet enn inredning :)/ingrid

Bordet ble skikkelig fint i hvitt!!!Utrolig hva litt maling gjør:)Ha en flott dag!Klem

Så fint bordet ble i hvitt:)Utrolig hva litt maling kan gjøre:)Ønsker deg en strålende dag!Klem

Hei! Er på n`te dagen hjemme med sykt barn. Og har surfet rundt på alle blogger jeg har funnet!Masse inspirasjon! Du har en flott blogg, og jeg digger stilen din! :)Ordene på bordet var råstilig, og jeg har allerde sjekket ut Wallwords. Dette frister!! :)Ha en fortsatt flott dag!! :)Mvh Ingvild

Så flott det ble .Morro å lage sin egen "twist" på tingene .Veldig fint er det å se når man er kreative med det man får tak i . syntes du har gjort det kjempe fint.Ha en strålende dag :)

Du er så kreativ:) Det ble kjempefint, og skriften gjorde seg virkelig der. Takk for tipset!

Eeeeeeelsker den sangen!

Du er helt utrolig kreativ. Male et gammelt furubord med hvit maling? Hvor tar du det fra? Nei dette er jo bare helt fantastisk!Bordet ble iallefall helt nydelig.. det fineste i hele blogglandia tror jeg nesten, eller jeg er faktisk helt sikker. Hilsen Nostyle

Så fint bordet ble! Bruktfunn er spennende så her må jeg følge med framover...

Til anonym/nostylehvis du bruker to sekunder på å lese om prosjekt gjestehytten, så ser du at jeg prøver å gjøre om en furuhule til en hyggelig hytte-ved å bruke MINST mulig penger. Selvsagt kunne jeg gått å kjøpt ett nytt bord, men meningen her var å bevare det gamle i hytten! Det er frivillig å lese hvitstil.com, og jeg foreslår at du finner en annen blogg som passer din kreative interesse .Ha en fin dag, og lykke til på kreativ bloggjakt!

Utrolig fint Christine - ser jo helt annerledes ut:-)Og det var vel kanskje tanken, he he!Ha en fin dag, klem Hege.

ÅÅÅ:D det var jo utrolig søtt da! Kjempe gøy å bevar gode minner i møbler:)Silje

Så flott det ble - nå begynner stua virkelig å ta form :) Er stadig imponert over tempoet ditt.

Utrolig fint det ble!

Bordet ble flott det..Men likte ikke helt alt dette reklamerotet på din superfine blogg.Ble helt forvirret jeg :L) ler :)Konst krittikk fra meg da :) gledessprederen :) ler .Kos dere masse oppe i nord, her i vest er det sol og vi myser litt vår :)

åh, det er den mest vakreste sangen jeg vet om! Den skal være med i bryllupet vårres i sommer, uten tvil :) Som alltid, den beste bloggen i landet! ha en fin dag :)

Hei Christine:)Nå har jeg lest alle kommentarene fra gårsdagens debatt, og så har jeg lest dagens kommentarer også!! Jeg syns fremdeles at det er modig og litt visjonært å gå inn på et samarbeid med en annen aktør. Jeg ville personlig ikke hatt reklame på denne måten, men det er vel noe du kan forandre på litt etter litt tenker jeg? Det å være den første interiørbloggeren som har reklame krever sin kvinne..og derfor syns jeg du fortjener kredit for det du gjør--man venner seg jo til alt!Det jeg ville si er at jeg håper at du ikke tar deg nær av de mange negative kommentarene som har ramlet inn det siste døgnet. Jeg syns du har en fin blogg, og kommer til å besøke deg tiltross for reklamen på siden. Jeg syns også at prosjektet ditt med gjestehytten både er spenstig og stilig--og jeg syns resultatet med sitatet fra wallwords var både rørende og personlig. Bare så det er sagt:) God klem!

Kjempefint bord, fink har du vært!Men jeg må si en ting, bloggen din har vært så delikat og fin, en fryd for øyet men nå med all reklamen blinkende på siden, den mobil reklamen er jo helt grusom så forsvinner de fine bildene dine litt. Jeg syns det er flott for deg at du kan tjene litt på bloggen din men personlig syns jeg reklamen tar over hele bloggen .

Veldig bra resultat. Hadde vært supert om du kunne komme med noen tips ang maling av møbler. Har lyst til å prøve litt selv men er usikker ang malingstyper, pussing osv..

Bordet vart strålande :)))Og sangen er fantastisk nydelig. Det er utrulig at musikk kan bringa fram så mange følelsar hos ein. Og det gjer denne sangen til gangs :)Jannemor

For en forandring!! Det ble kjempefint!!!!Du er jammen flink, og for en innsats du/dere legger ned i all malingen. Hvor får du alt pågangsmotet fra..?God torsdag!- Camilla -

Hei Christine.Må bare si at jeg er råimponert over hvor flink du er:) Masse lykke til med husjakten og med livet i det vakre nord. Stor klem fra Irmelin

Så utrolig mye du har fått ut av det gamle furubordet, og så koselig det var med den teksten med tanken på historien bak bordet... Du er kreativ du :). Ha en deilig helg. m

Jeg ELSKER å lese bloggen din og stjeler rått og uhemmet av tips og triks;)Nostyle, herlighet for en talentløs kommentar, jeg gir meg nesten ende over.. Lykke til med all videreoppussingen, følger spent med dere:)Klem fra Bella

Skriv en ny kommentar