hits

Tulipanlykten

Jeg prvde meg p en ny lykt i gr.  "Mor i Nord" kom innom med tulipanene hennes nr hun reiste hjem til byen etter helgen. Jeg tapet fast tulipanene(med hode ned) i en vaskebtte, og fylte den forsiktig med vann. I dag snudde jeg btten og tulipanene hadde frosset kjempefint langs kanten. I midten var det enda en god del vann, s n venter jeg litt til fr jeg hakker hull og setter inn en lykt.

Denne blomsterlykten skal jeg sette p graven til pappan min.


Det er mange muligheter med lykter. Tipper det blir noen i lp av vinteren.

I dag skal vi titte p ett hus! Jeg er superspent- og drmmer om at det er riktig for oss! I kveld begynner vi med soverommene i gjestehytta. Gleder meg til   henge opp lampen jeg kjpte p Lykke og Lukas i Harstad.:)

Christine
39 kommentarer

Super fin!! :o)Klem Fredrikke

Nydelig idé for lykt på graven. Da ser blomstene friske ut lenge og de vil også få flotte farger i mørket med lys fra innsiden...

Kjempefin lykt!!!!!! Fikk meg til a onske det var litt kaldere her i England :-) Men man kan vel bruke fryseren om det ikke er kaldt nok ute til at det fryser... Ja, na fikk jeg et nytt prosjekt a prove!

Wow, helt nydelig!! :D For en god ide!

Flott lykt du har laget:)Jeg synes det er mye lettere å fryse inn noe som lager hull i lykten enn å hakke hull etterpå -da blir lykten mye lettere ødelagt.Fryser først en passe tykk "lysbunn" - så setter jeg en 1 1/2 l brusflaske fylt med vann oppi og har vann rundt denne.Oppi kan en pynte med det en vil -synes det er fint med kongler,grankvister og gjerne et bilde som jeg smyger ned langs kanten .Hilde :)

Så flott det ble! En sånn tror jeg jammen jeg vil prøve meg på også :-)

For en super ide! Tror jammen jeg skal ta med barna ut og lage noen islykter. Takk for tipset og ha en fin dag.

Denne ble utrolig flott...En flott lykt på en grav. ;)

for en nydelig lykt til en grav!!

Lekker! Nå fikk jeg også lyst å prøve meg på en sånn lykt :)Klem Karina

Kjempefin ide!!!

Kjempefin ble lykten! Så koselig å sette den på graven til pappan din:) Dette ga meg en idè til å lage til min mors grav:)Lykke til på visning!Tina:)

nydelig lampe=) lykke til med hustitting

Åh, den ble kjempefintenker det blir hyggeligpå graven til far i nord nå ... ♥Så spennende med hus, ligger det på finn.no så vi kanta en smugtitt ...?!klem til deg

Så innmari flott den ble!! Tror jeg må lage en lignende til min brors grav ;)Sp.mål: Har du noen gode tips til visning av hus?? Vi skal ha visning om èn uke, og jeg lurer på om du har noen smarte tips å dele - sånn siden dere nettopp har vært gjennom det??Blir spennende å høre om huset falle i smak :) Lykke til!

Ville bare si at det tipset med å ha bilder i lyslykta så jeg på God morgen Norge - kanskje det ligger bilder eller beskrivelse der?Hilde:)

Oj, den var lekker Christine!! Å så søt hun er med solhatten sin da.....små gleder!!Jeg driver å fyller en eske som skal nordover her!! Jentene skal med svigers på hytta senere i uka så da skal rommene shines og esken fylles enda mer!! Du må selv kaste det som ikke er brukanes da...Kos dere på visning da....jeg er også spent ja!!Klem

NYDELIG! superfint ble det:))den passer nok ypperlig på graven.ha ei fin uke:)Klem fra Lillan

Så kreativt med tulipaner i lyslykta, kjempefint ble det! Koselig å sette på gravstedet :)Lykke til på visning!

Du er så kreativ altså, for en nydelig lykt.. den kommer nok til å lyse opp graven på en fin måte. Ha en fin dag og lykke til med visning. M

Du er så kreativ altså, for en nydelig lykt.. den kommer nok til å lyse opp graven på en fin måte. Ha en fin dag og lykke til med visning. M

Lykten var kjempe fin. Men bloggen din er blitt helt ødelagt av all reklame. Har brukt å vært innom av og til men nå fristet det ikke til gjentagelse.Synd for du har mange fine ideer å snappe opp. :-(((((

monica fra Sykkylven

monica fra Sykkylven

Steik, kor fin den va! :-)Du e altså så superkreativ. :-)Blir nok kjempefin på graven til din far. Han e heldig. :-)Monica...

...og lykke til med hustittinga. :-) håper det blir full klaff. ;-)monica...

Oj, så fin den var. jeg koser meg med bloggen din hver dag.Ingeborg

En fantastisk ide og ha denne på graven, dette var jammen lurt

Der ja! Da fikk jeg vite hvordan du lager lyslykt=:) Den var jo fin da med tulipaner! Lykke til på jakten! Hilsen fra Falkensten

Så nydelig den er. Tror jeg må prøve meg på et par sånne. Skal ha tupperwareparty til torsdag, da hadde det vært fint med sånne lykter i innkjørselen;))Ha ei fortsatt fiiiin uke;)

For en flott og dekorativ lykt!

Denne var bare utrolig lekker! Så flink du er!Kan tenke meg den er like fin med kvister, blader eller kongler i!Du er flink!God mandag!Camilla :)

Flott lykt. Veldig annerledes. Alle har jo granbar og kongler i...dette var noe nytt. God idé. Tror jeg må kopiere dette en dag.

Såååå fin lykt! Det var en kjempegod ide!!!Lycke till med hustitt!Ha en fin uke!Klem Irene

Så flott lykt. Enig med innlegget over, for mye reklame rundt her.... Reklame kan man se på tv og i ukeblader...! Blogg bør være reklamefri spør du meg!

Oi så lekker lyslykt. En slik ønsker jeg å lage til min mors grav også. Kunne du ha lagt ut en aldri så liten fremgangsmåte tror du?Ellers må jeg nevne at dere har gjort en fremragende jobb med gjestehytta dere bor i nå altså. Den er jo nesten ikke til å kjenne igjen, etter dere flttet dit. Lekkert har det blitt!!!Håper dere finner drømmehuset snart.Lykke til, og ha en god kveld:-)

Den ble bare kjempefin!

Kjempefin lykt!! Den gjorde seg. Både vinterlig og vårlig på samme tid.Spennende med hustitting da...og spennende å følge med på husprosjektene deres :)

Så utrolig lekker den ble.) Takk for inspirasjonen:) Skal herme litt.)

Skriv en ny kommentar