hits

Soverommet er ferdig

Endelig. Det var utrolig deilig sove p soverommet igjen, etter to uker i stua!
Vi har satt inn en liten tv p rommet.  Celine vkner som regel mellom fem og seks. Bde husbonden og jeg er s trtte at vi ikke ser land p den tiden av dgnet. Celine lar oss sove en time til hvis hun kan ligge i midten i sengen og se p Farbror Melker som leter etter Skrllan p Saltkrkan. 
Det mangler litt smting, men det m komme etterhvert. Sengeteppe og rye p gulvet. Jeg synes det er pent med en hvit rye nedfor sengen. Lysekronen er den svarte fra Claes Ohlson som jeg har malt hvit.


De to hjertekrokene er nattbordet! Rommet er s lite at det ikke var plass til nattbord da jeg flyttet sengene. Til sommeren skal jeg lage en lsning bak sengen, men enn s lenge s er det som det er.

Krokene var p halv pris i flyttebutikken. Kun to fordi veggen ikke skal vre full av hengety.  Det samme var lykten til den nette sum av 150 kroner! Stolen var svart og tre og vrt i mitt barndomshjem s lenge jeg kan huske.

Utsikten. Burde vrt stort vindu, men jeg nyter utsiken gjennom det lille.

FR:

Sengen stod i andre hjrne, men som det str n kan man nyte utsikten fra sengen :)

Det bitte lille klesskapet tror jeg aldri har vrt brukt til noe, og er n borte.

N skal jeg vaske vekk alt oppussingsskrotet. Jeg virkelig gleder meg til en deilig helg i en nesten ferdigoppusset gjestehytte.

Christine
29 kommentarer

Sa fint det er blitt!!!!Elsket de krokene - elsker hjerter! ;-)Sikkert godt a fa ting ferdig. Nyt helgen og utsikten!

Du er så flink!Ingenting er så deilig som å våkne i et slik himmelsk rom. Elsker hvit, det er så et uskyldig farge.God helg til deg og dine.

Så flott det ble:)Jeg kjøpte ny hvit lysekrone i går, 499,- på skeidar! SALG:) Løp og kjøp alle sammen. hehe..GOD PÅSKE, christine.Klem heidi

Det der ble veldig fint!Smart med kroker. Har selv noen kroker liggende - som snart skal opp. Det blir alltid litt klær som slenger, og det er lurt å henge dem opp på kroker i stedet for å henge/slenge dem over en stol.

Kjempeflott er det blitt :))Litt av en jobb dere har gjort !!Klem,Kari

Lite av en förädring! Wilmas favvo är när farbror Melker trillar i vattnet. Ha en skön fredag! Kram Alexandra

Så fint! Godt å se hvor stor forandringen kan bli uten å bruke store midler på det:) Lysekrona fra Clas Ohlson gjorde seg fint på soverommet i hvert fall!Hytta blir lys, lett og kjempekoselig med det arbeidet dere legger ned:)

Hei Christine,Du er så flink. Resultatet ble kjempebra!God helg!Hilsen Elizabet

Oi, det ser jo ikke ut som det samme rommet! Du har vært flink :) Tipper Mor i Nord også er fornøyd med hvordan gjestehytta hennes endrer seg... Ha en riktig god helg!

jeg bøyer meg i støvet christine! Du er en tryllekunstner! :D Utrolig lekkert ble det! Kan tenke meg at det føles deilig å snart være i mål :DGod påske til deg og dine! *klem*

Snakk om total forandring da! Ble kjempefint!!Kos dere i nesten-ferdig oppusset hytte:)God helg!

utrolig fint :) du er så flink

Kjempeforandring-blitt skikkeleg fint☺God helg☺Klem M♥

Du er virkelig flink! God helg!

Så utrolig flott det ble!!!!Hvilken maling har du brukt på vegger og vinduskarmer?Det ser ut som oljemaling? Den er så blank og fin!!!Jeg skal straks igang å male et strøk hvitt til på gjesterommet og trenger tips :)

Utrolig hva hvitmaling kan gjøre! Holder på å forandre vårt "furuhelvete" jeg også, men har til nå brukt tre år og er fremdeles ikke ferdig.... I påsken tar vi trappa! Helt vanvittig hvor effektiv du er! Du gir meg inspirasjon når jeg blir lei av å male!

Ja, det ble kjempefint. Skulle også likt å vite hva slags maling (både glans og farge) du bruker. Skal male et soverom hjemme til datra. Der er det både furupanel og tapetvegger.

heisanninnom for å ønske deg god helg og påske:)du får det som vanlig til!! nydelig rom atter en gang:)) du er flink med løsninger!klem fra Lillan

Nydelig er det blitt : ) Så fint med malt panel!! Vi har ingen panel i huset vårt, men på hytta derimot har vi lagt det både på soverom og stue-kjøkken : ) Men vi kjøpte ferdigmalt ; )Nyt påsken!klem

Æi bøye meg i støvet for pågangsmotet ditt....kan du la nåkka smitte over på meg ??Kjempefint,lyst og delikat !!God helg og god påske :)Hanne-Marit

så vakkert...du klarer altås å få ting til å bli så vannvittig flott...go helg te dæ og dine..her skinn sola å æ ska på abba prøve i bodø...arti kommer det garantert til å bli

Hei.Har du vært på Auds møbelverksted på fagernes? Kanskje hun har eller vet hvor du får tak i møbelstifter. Hun er iallefall utrulig flink i sitt fag.

Så fint soverommet har blitt.Typisk Hvitstil-stil :)

Kjemperesultat. Ha en alle tiders helg.

Så ljust och fint.:-) Kram Stina

så fint det ble. Du er så utrolig effektiv skulle ønske jeg var ivertfall halvparten så flink som du :-)

Så flink du er! Og så fantastisk fint det har blitt;)

Skriv en ny kommentar