hits

Ett kamerafunn!

Jeg har ftt flere mail fra jenter som lurte p hvilket kamera jeg endte opp med etter jeg etterlyste hjelp til finne ett godt lite kamera for en stund siden.
Jeg har styrt litt for finne ett lite digitalkamera som er bra. Jeg kjper sjelden slike ting uten lese tester og hre p anbefalinger. Jeg endte opp med Panasonic Lumix TZ10, bitte litt strre enn de minste kameraene p markedet men jeg synes ikke det var signifikant forskjell. Panasonic Lumix var det vi hadde fr (som Celine knuste) og vi var veldig fornyd med. Objektivet til dette kameraet er teknologi fra Leica- som er det beste man fr tak i. Jeg liker  at kameraet fanger opp lyset p en god mte.
Noe av det jeg synes er viktig med ett lite kamera er at det tar bilde nr jeg trykker p knappen, og ikke to sekunder senere.  Dette kameraet er lynraskt! Jeg kan absolutt anbefale det.


Dette bildet er tatt p Portugals greste dag, og likevel ble det bra. Her er jentene (minus en hygravid som mtte st p land) klar for sin frste surfeleksjon!
rets 17. mai bilder er alle tatt med lille-kamera som det n er dpt.


Ha en god dag
Christine
6 kommentarer

DET var nytting informasjon! Holder akkurat pa med samme prosessen, sa dette kom i rett tid! Skal sjekke ut kameraet!ha en fin dag!

Bra du fant et kamera du er fornøy med. Mine kamera er Canon. Super bra både som speirefleks og kompakt. Mangler bare kunnskapen for å bruke de maksimalt.Ønsker deg en flott dagKlem Tove

Takk for info om kamera.Eg har eit lite gammelt HP-Photosmartkamera, men den er ikkje godt å ta fine bilder med nei.Ha ein strålande fin dag. :)

Fint bilde av dere jentene! Jeg tenkte et lite sekund at det manglet en, men er vel greiest å holde seg på land med stor kulemage:) Ha en fir dag Christine!

Så ut som det tok gode bilder ja:D SLiter med at mitt kamera tar så dårlige bilder inne, men ute blir de fine da. Men nå har jo ikke jeg de største fotografevner heller da:PHa en kjempe flott onsdag!Silje

Så skarpe og fine bilder:-) Men er du fornøyd med fargegjengivelsen? Bildene ser litt "kalde" ut syns jeg... Eller har du korrigert bildene dine litt blå/cyan? Hilsen en litt pirkete Ida

Skriv en ny kommentar