hits

Vi lager ny garderobe selv.

I utgangspunktet hadde vi tenkt lage garderobe i en bod, men n har vi funnet ut at vi trenger boden til noe annet. For en uke siden gikk det opp for meg hva vi skulle gjre for f garderobe og ikke miste ett rom. I gr kveld fant vi ut at vi ikke kom videre i huset fr vi hadde garderobe klar(vi m ha klrne vekk), og jeg kastet meg i bilen p "tyveritokt". Pappa har en snikkerbod full av utstyr s i nattens mulm og mrke snek jeg til meg en kappsag og to stikksager. N er vi klar!
Her er tegningene jeg brukte for forklare min husbond hva jeg ville gjre :
Rommet er stort og veggen bak sengen er en knevegg p ca 150 cm(?)Ved dra sengen ut til inngangsdren p soverommet kan vi sette opp en vegg bak hode p senga. Siden rommet er stort fr vi plass til en rad med heng og passasje. Selve kneveggen skjrer vi opp lukker mellom dragerne(heter det det?), der vi fr hyller til klrne. Alts plass som ikke var nyttet ut fr. Vi m selvflgelig passe p isolere osv, men s langt gr det bra.Jeg skal ikke pst at jeg er noe Michelangelo, men jeg tror det gr se hva jeg mener ut fra tegningene.

Flaks for oss at to onkler satte opp en vegg her for to uker siden, s vi tror vi vet ca hva vi driver med. *spent*
BILDER KOMMER ASAP!


Christine

14 kommentarer

SMART ...!Gleder meg til å se bilderdu er helt genial på å finneløsninger som virkelig er smarte, Christine,helt herlig å følge med ...!Lykke til,klem til deg♥

Dette var lurt! :)Vi holder på å tegne nytt hus, skal begynne byggingen neste sommer... Er mye som skal planlegges og tenkes igjennom!Gleder meg til å se flere bilder fra huset! :)

Følger spent med.. har et lignende problem ;)Gleder meg til å se hele huset, blir nok helt nydelig :)

Dette var interessant. Vi har omtrent samme fasong pa vart soverom som sart trenger oppussing...! Har du noen mal pa rommet ditt? Tror kanskje det ma vaere bredere enn vart.Det blir spennende a se hvordan det blir!

Hei, jeg sliter akkurat med det samme, dvs. har ingen skaper inne på et soverrom og ikke i inngangspartiet. Har klær som ligger over alt. Gleder meg til å se resultatet.

Smart idé! :) Gleder meg til å se. :DMasse lykke til!!! :DOg siden du spurte; dragere er i taket, i veggene heter det stendere/stenderverk. Hva jeg har lært etter en del år med oppussing. ;P

Det ser veldig bra ut! Lykke til med planlegginga og det å utføre planen. Husk å gi beskjed når me må begynna å stemma på deg igjen ;-)

Mette rommet er 390 cm bred og 480 langt (minus en ganske bred tvnisje)Christine

Lykke til!!! Ønsker meg et rom til klær jeg også. Har så altfor lite skapplass. Thi, hi...Klemmer fra Lena

Kjempesmart - i drømmehuset mitt har jeg veggen midt på veggen slik at vi kan gå inn i garderoben på hver vår side.Artig å følge med på alt som skjer hos dere om dagen. Pass på at du ikke sliter deg ut nå da !god kveld - klema anita s

Stilig! Smart løsning :))

GEnialt! Gleder meg til flere bilder :) du er så kreativ Christine!

Så spennende. Du er virkelig en driftig og kreativ dame. Gleder meg til søndag, hos Astrid, dere kommer vel?Hadde vært kjempekoselig å møttes en dag med barna.Klæm Susanne

Jeg er imponert over kreativiten din, dere er heldig som har et stort soverom i utgangspunktet da!?Garderobeløsninger er sinnsykt dyrt!Lykke til videre - God Helg!Hilsen fra Perlemor :)

Skriv en ny kommentar