hits

Hopp i havet

Vi kom til Oslo i gr og s at vi plutselig hadde to timer ledig fr vi skulle mte lillebror. Vi kastet oss rundt og dro p Hopp i Havet med Celine, og det var stas. Hun var litt redd, men med Husbonden p slep gikk det fint.


De hadde eget lekeomrde for barn under 3 r, og det store omrde var for alle andre barn. Jeg s noen gutter som nok var 13, og det er klart at deres lek er litt i tffeste laget for Celine.P generelt grunnlag vil jeg si det var fantastisk. Masse trampoliner, klatring, ballrom, tuneller- snt som barn elsker. For min del fantkrykkene og jeg en avis, en god kopp kaffe og en softis. Perfekt for alleM ogs nevnes at Husbonden (som jobber som byutvikler i Narvik) fant eieren av stedet og snakket varmt om Narvik og den vannvitige utviklingen vi har i byen....Og at Narvik kunne trenge ett lekeland som dette.

Etterp suste vi rett til vr favoritt Village Tandoori. Overgangen fra hopp i havet til indiansk var ikke grei med Celine. Hun ville klatre p det som var klatre p, og det hele endte med knall og fall og en tur p Volvat. Det er fint med henne n, men vi har mttet vekke henn gjennom natten for se at alt gr fint.
Dermed tror jeg morningens tur p tyenbadet utgr og hvile fr flyturen hjem inngr!

christine blogger fra Thon hotell opera

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Christian Frederiks plass,Oslo,Norge

3 kommentarer

Håper det går bra med frøkna, og håper dere får en god tur hjem! :D

åh, på "hopp i havet" var jeg ofte med min sønn Axel da vi bodde på Grünerløkka. Fantastisk flott lekeland!

Skriv en ny kommentar