hits

Familiebilder

Aller frst m jeg si at jeg ikke har ord for det forferdelige som har skjedd i Oslo og p Utya. Hjertet mitt blr for de rammede og familiene deres. Det er meg helt uforstelig hvordan ett menneske kan vre s fylt med ondskap og hvordan han kan ta seg retten til ta andre menneskers liv.

De varmeste tanker til alle berrte!


Jeg har brukt mye tid av helgen foran tven, mens Celine har kost seg med diverse andre prosjekter. 
Jeg hadde kjpt noen lerreter til henne, og her er resultatet etter hennes frie utfoldelser
(skal si at det smelter mammahjertet)
Her er hele familien vr.
Mamma pappa, Celine og den bitte lille er babyen. Han lysebl er far i himmelen. verst er Mor i nord, og BesteJens. Oldemor, Tante Mimmi, Onkel Stig og kjresten hans er ogs med!
Celine ville fortsette med tremenninger og gammeltanter, men det ble ikke plass. Jeg fikk en liten lekse fra den lille at jeg mtte  kjpe strre bilde for tegne p :)

Dette synes jeg var litt gy. Det er lille Bussoli-familien inkludert babyen som skal komme.
Det liggende menneske er meg som hun har tegnet p sofaen. Der fikk jeg den!

Bildene henger n p det nye soverommet vrt her p Slettjord. Husbonden har gjort det ferdig, men jeg er ikke ferdig med mine greier- dvs lifter, gardiner, veggpynt osv.....
Det kommer det kommer.....

Christine5 kommentarer

Hei!Fine bilda. Du nevne aldri husbondens foreldre. Er de ikke i livet? Eller bor de i utlandet? Han ser litt sydlansk ut kanskje. Veldig koselig blogg og butikk du har.Klem fra K.S.

Så flotte kunstverk lille frøkna har laget... Er så herlig når de kan holde på helt for seg selv.

Så fine bider Celine hadde laget av familien sin. Det er godt å se på slike flotte barnetegninger i disse ellers så tragiske hendelser i vårt trygge land. Dette viser også hvor viktig det er å engasjere seg for at vi fortsatt skal ha et fritt demokratisk land.Lykke till med landstedet som dere har gjort om til et ferieparadis.

Herlige! :)))Tenker Hedda tegner meg på samme måte om jeg blir gravid igjen også ;) Du er i full fres snart igjen ♥*klmmepå*

Herlige bilder! Har selv fått begge barna til å lage kunst til kjøkkenet med lerret og sprit tusj! Får jo ikke herligere kunst!

Skriv en ny kommentar