hits

Det lille soverommet

P grden er det det aller minste soverommet som har den aller beste utsikten. Akkurat dette rommet har husbonden og jeg valgt til oss selv. Rommet er faktisk s lite at jeg valgte ta vekk dren av brannsikkerhetsmessige rsaker.
I stedet for dr har jeg hengt opp en kirstang med hvite lange gardiner.
Ny lampe i taket fra Lampehuset, lampa i vinduet var de jeg fant p salg p Gran Canaria og kjpte 4 stykker av.
Celine sitt rom er rett over gangen. Hun har dr p sitt store rom.


P ett av de andre rommene fant jeg en gammel komode som jeg har malt og byttet knotter p. Seilbten er fra kjellerrommet p Nesya. Speilet fra Celines Hus og sengeteppe er det jeg laget av pappas skjorter etter han dde.

Den fineste kunst p soverommet :)
Tven fra kjkkenet hjemme har ftt plass p soverommet. Deilig sette p Pippi nr Celine vkner fr fuglene synger! Stolen stod her p grden.

Mtte innom se p Celine som lekte p rommet sitt.

God Lrdag

Christine
12 kommentarer

Elske når du blogge om interiør,det er du bare fantastisk flink til Flotte soverom :)))

Hei fineste;)Så fint det e blitt og kor dåkker står på der ute - flinkisa!Glæde oss til å møte dåkker igjen,vi e på retur om nån daga;)Her e det knallvær!Klem klem

Så lekkert! Og så nydelig datter du har! :-)Klem Siri

Kjempefint!!!! :D Dere har jo fått gjort så masse :)

Er over meg av beundring over den energien du har som gravid!!:-) Må bare si at dette ser jo ut til og bli rene ferieparadiset! Blir vel mange høst og vinterkvelder i dette koselige huset! Kunne tenkt meg og hatt et slik hus som vanlig bolighus jeg!

Hei! Skal si dere står på! :-) Kjempeflinke og kjempefint blir det ;-) Må jo bare spørre hvor sengeteppet til Celine er fra. Kunne tenkt meg et slikt til datteren min.

Hei Christine!Jeg er så nysgjerrig, så jeg må bare spørre- hvordan får dere malt alt så fort? Jeg brukte jo nesten 1 uke på å mal en gang hvit:) he he:) setter pris på tips siden gangen må males en gang til nå etter 3 år:( Vi fikk også vite i en male butikk for vel 6mnd siden at hvit oljebasert maling blir gulaktig etter noen år:( vet du noe om dette?Så vil jeg si at du har en fantastisk blogg:)Var sommer klem

Koselig!! Og delikat:)

Sengeteppet husker jeg rett og slett ikke hvor vi kjøpte. Tror det er 7 år siden ca. Kanskje ILVA??Beklager at jeg ikke kommer på det.Christine

Hei.Følger bloggen din jevnlig og blir alltid inspirert. Synes det er utrolig hva dere får til på kort tid. Jeg er tre barns mamma i full jobb og klarer ikke få ting unna på samme måte... Men som sagt blir jeg veldig inspirert av deg!Ha en fin dag!Trine.

Elsker bildene på veggen!

Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå, så nå har jeg masse herlig inspirasjon å oppdatere meg på! :-DSynes dere har fått det skikkelig lekkert!

Skriv en ny kommentar