hits

Det aller aller beste....

Endelig str Mr Sommer p trappene her i Nord, og jeg nyter det. I gr var jeg hos min faste og byens beste frisr og fikk p sommerhret. Ganske kort bob og lyse striper- love it!
Er du frisr og har lyst til jobbe i sammen med flinke og superkoselige mennesker ta kontakt med Karisma. Nummeret str p bilde over. Narvik er en by i vill utvikling. Rundt juletider var jeg p en presentasjon, der det ble meg fortalt at Narvik var den byen i Nord Norge der det ble satset mest p byutvikling. Tro om det kan stemme at de sa en milliard i ret i mange tir fremover???

Husbonden og jeg har bodd her i 2,5 r og vi har bestemt oss for bli for bestandig.
Narvik er en flott by bo i

Christine

PS:
har du noen gang ftt s gode nyheter at du vill danse, hoppe og hyle samtidig? Det fikk vi i gr!!! En flelse som jeg gjerne skulle puttet i ett skrin for s kunne ta opp og nyte litt av hver eneste dag!

6 kommentarer

Så deilig å få ordnet sommerlooken;)Har opplevd å hoppe, hyle og danse av glede ja og det er sannelig en deilig følelse;)Ha en fin dag!Klem

Hei!Har aldri vært lenger nord i Norge enn Vesterålen, så kanskje jeg må satse på en ferietur til Narvik??? Nå blei jeg skikkelig nysgjerrig på hva du blei så veldig glad for... Nyt gleden!Klem Gro :-)

Vi trenger slike som deg og din familie her i Narvik :) Dere uttaler dere så positivt til byen og menneskene her, og bidrar til at Narvik får et godt rykte. Flotte blogginnlegg, med bilder... Takk for at du tar deg tid!Fortsett sånn! Skulle vært mange flere som dere!!Hilsen en som elsker BY1 Narvik!!

Jeg tipper at fruen i huset enten har fått tomten hun vil ha for og bygge splitter nytt hus, eller så har hun en liten spire på gang i magen! Uansett lykke til hva det nå enn er!

Tipper dete fikk tilatelse til å sette igang prosjekt inngangsparti??;-)

Ingen spire og ingen tomt nei :)Tusen takk for koselige kommentarer

Skriv en ny kommentar