hits

Den lille prinsessen

Da vi var i Kbenhavn for noen uker siden beskte vi slottet. I slottsbutikken solgte de en nyopptrykt kopi av en bok med klippedukke. (snn der man bretter klr rundt en pappdukke) Jeg kjpte heftet for under 100 kroner og vips s hadde jeg tre store bilder som skal p Isabellas rom. Dukken er faktisk Dronning Margrethe som barn. Skal si hun hadde nydelige kjoler da hun var liten.
Ellers kan jeg fortelle at vi har ftt vaskemaskin til grden. Hell og lykke. Baby og ingen vaskemaskin har ikke vrt noe god kombo!
Klem fra
christine

Ps: jeg fr ikke godkjent kommentarer fra hytta, men det skal jeg f orden p snart!
4 kommentarer

Så stilig... Ha en fin ettermiddagklem

Så utrolig fin ei klippedukke og så stilig at det var dronningen selv;)Kjekt med vaskemaskin når man har små barn ja:)Fin dag til deg!

Ja, sonne pappdukker lekte vi med da æ var lita, husker æ syns det var så artig og brette på nye fine klær hele tia :)Det må være deilig og endelig få vaskemaskin der.Fie bilder, kos dæ videre på slettjord, håper bare sola og varmen kan komme hit snart.Hilsen Lisbeth ;)

Hei!Det er første gang jeg har tenkt at klesbask til tørk faktisk var et vakkert skue!Nydelig papirdukke sett, minner fra barndommen kommer frem <3Ha en fin kveld!ACklem

Skriv en ny kommentar